00:25

VEĆ JE NESTAŠNA! Mia Borisavljević objavila snimak sa ultrazvuka, beba ne miruje, nasmejala i BUDUĆU MAMU i doktorku! (VIDEO)

REDOVNA KONTROLA

VEĆ JE NESTAŠNA! Mia Borisavljević objavila snimak sa ultrazvuka, beba ne miruje, nasmejala i BUDUĆU MAMU i doktorku! (VIDEO)

Stars -

Krajem prošle godine mnoge je obradovala vest da je pevačica Mia Borisavljević u blagoslovenom stanju po drugi put. Pevačica koja o svakom svom koraku izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama, danas je objavila snimak sa ultrazvuka.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Na snimku se čuje i ono što priča doktorka kod koje je Mia otišla na pregled:

- Vidiš kako je razvijena glava, a bitno da je g*zicu izbacila, ozbiljno, to što se ja mučim da je vidim - našalila se doktorka, na šta se Mia nasmejala.

Podsetimo, Mia Borisavljević godinama je sa Bojanom Grujić sa kojim već ima jednu ćerku, Emu. Pevačica je obelodanila da će i ovog puta na svet doneti devojčicu. Ona je nedavno za medije progovorila o vaspitanju dece:

- Nikako nisam za batine. Ne uspostavlja se autoritet samo fizičkom silom. Postoje mnoge druge metode kojima se gradi strahopoštovanje kod dece. Bojan (prim.aut. Grujić, nevenčani suprug) i ja nikada nismo tukli Emu (prim.aut. ćerku), već joj kroz priču objašnjavamo šta sme, a šta nije u redu da radi. Odmalena smo joj usađivali kako treba da se ponaša, postavljali smo joj granice do kojih sme da ide kroz igru i razgovor. I, verujte mi, delotvorno je bez ijedne ćuške - kazala je Borisavljevićeva tada.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:19

ZAFALILO JOJ MATERIJALA?! Starleta iz Ivanjice snimala se tokom vožnje, BUJNO PORPSJE SEVA na sve strane, Instagram GORI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track