00:20

DALA GAS DO DASKE PA DIGLA RUKE S VOLANA! Dara Bubamara vozila 158 KM/S auto-putem kad ju je pogodila Brenina Jugoslovenka! OPASNO

BAHATO

DALA GAS DO DASKE PA DIGLA RUKE S VOLANA! Dara Bubamara vozila 158 KM/H auto-putem kad ju je pogodila Brenina Jugoslovenka! OPASNO

Stars -

Dara Bubamara, koja je poznata da voli brzu vožnju, ponovo je na društvenoj mreži objavila snimak kako vozi čak 158 kilometara na sat.

Sem što je pritisnula papuču za gas do kraja, Dara je pustila i muziku do daske, a kad se začuka "Jugoslovenka", Lepe Brene, pevačica je pala u trans. Na video se vidi kako je pustila volan sa obe ruke i počela da udara šakama od volan dok je jurila brzom trakom na auto-putu.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

Podesetimo, Dara je ranije objavljivala da je vozila 204 km/h po auto-putu i tada je rekla da je "presretači ne mogu da me uhvate"!

"Moj auto je poslednja reč tehnike. Može da priča jezike, da meri temperaturu, da masira. Ima milion oznaka, a vi ste se uhvatili za brzinu. Vozila sam i brže, presretači nisu mogli da me stignu", napisala je Dara na Instagramu uz smajlije koji plaču od smeha.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:04

DARA NAPUMPALA USNE?! Bubamara se PUĆI, smeje i uživa, a svi pričaju o novoj ESTETSKOJ KOREKCIJI! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track