PEVAČICE UTUČENE ZBOG SMRTI BANDIĆA: Lepa Brena i Neda Ukraden oprostile se od gradonačelnika Zagreba emotivnim porukama (FOTO)
Foto: Beta/Lana Silvar Dominic, Damir Dervišagić

potresno

PEVAČICE UTUČENE ZBOG SMRTI BANDIĆA: Lepa Brena i Neda Ukraden oprostile se od gradonačelnika Zagreba emotivnim porukama (FOTO)

Stars -

Vest da je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, preminuo u 66. godini potresla je mnoge u regionu. Svoju žalost zbog smrti Bandovića, podelile su i pevačice Lepa Brena i Neda Ukraden.

Milan Bandic
foto: Beta/Lana Silvar Dominic

- Dragi naš Milane. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se sa tobom družili. Uvek si bio jedinstven i posedovao si tu veličinu da smo uvek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg poslednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i porodici. Počivaj u miru, neka ti je večna slava. Brena i Boba - napisala je Brena uz fotografiju koju je podelila na Instagramu.

- Dragi Milane, Beskrajno ti hvala za veliku podršku i razumevanje koju si nam pružao. Hvala ti što si bio čovek koji nije pitao ko je ko i odakle dolazi. Čast mi je bila što sam te poznavala! Počivaj u miru - napisala je Neda Ukraden uz zajedničku fotografiju koja je nastala na njenom koncertu u "Lisinskom".

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:04

BRENA JE SKORO CEO ŽIVOT PLAVUŠA, A SA FRIZUROM EKSPERIMENTIŠE: Pevačica iznenadila novim IMIDŽOM! Kao sa CRVENOG TEPIHA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track