SANJA PROSLAVILA ROĐENDAN, A JEDNA OSOBA JE POSEBNO NEDOSTAJALA: Marinkovićka otkrila da je samo ON falio da sve bude POTPUNO!
Foto: Pritnscreen

otvoreno

SANJA PROSLAVILA ROĐENDAN, A JEDNA OSOBA JE POSEBNO NEDOSTAJALA: Marinkovićka otkrila da je samo ON falio da sve bude POTPUNO!

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je proslavila svoj 47. rođendan, a tačno u ponoć na njenu adresu su pokucale njene tri najbolje drugarice sa tortom i svećicama. Ona je sada otvoreno govorila o porukama, iznenađenjima koja su joj ulepšala divan dan, pa otkrila da li postoji osoba koja joj nije čestitala, a da se nadala baš toj rođendanskoj poruci.

- Mala vam je ova stranica za sve želje i čestitke koje su mi stigle putem sms poruka, društvenih mreža i kao najdivnije uspomene pisane na čestitkama koje su krasile brojne poklone od meni dragih ljudi koji mi čine zivot lepšim i smislenijim- priča Sanja i dodaje:

- Kada vam neko zazvoni u ponoć na vrata najmanje očekujete tri drugarice u pidžamama sa šampanjcem, cvećem, tortom i svećicama. Biće to jedna od najlepših i najemotivnijih uspomena u mom spomenaru sreće.

Podsetimo, dugogodišnje prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić je okončano, međutim glavni razlog zbog kojeg se više ne druže nije poznat javnosti. Na pitanje da li je postoji neko čiju je čestitku očekivala, a da je nije dobila ona je odgovorila da su sve bitne osobe u njenom životu, na neki način bile kraj nje, osim jedne.

– Očekivanja su najčešće uzrok malih razočaranja zato sam ja naučila da nikada ništa ne očekujem od drugih već samo od sebe. Svi koje sam volela i želela da budu sa mnom u mislima, porukama, uz poglede, zagrljaje i duhovite opaske na račun dame koja se trudi da dostojanstveno gazi svoju 47. godinu su bili tu, osim na žalost jedne, a to je moj tata. Tu prazninu na žalost niko nikada neće moći da ispuni. Inače sam se oduvek trudila da godine punom životom, a ne obrnuto i verujem da je to najlepši recept za srećniji život – rekla je Sanja Marinković.

Kurir.rs/24sedam/M.M.

BONUS VIDEO:

00:26

UVUKLA SE U USKU HALJINU I SA MARKOM KRENULA U PROVOD! Trudna Luna pokazala u kakvom luksuzu uživaju, sve SIJA U DUBAIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track