DRAGANA MIRKOVIĆ ČESTITALA KOLEGINICI ZBOG SANREMA I ZLATANA, NADA U TRANSU: Ti si jedna od retkih koja me JAVNO pohvalila! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, AP

PLJUŠTE ČESTITKE

DRAGANA MIRKOVIĆ ČESTITALA KOLEGINICI ZBOG SANREMA I ZLATANA, NADA U TRANSU: Ti si jedna od retkih koja me JAVNO pohvalila! (FOTO)

Stars -

Otkako se pre nekoliko dana čuveni hit Nade Topčagić čuo na Sanremu zahvaljujući fudbaleru Zlatanu Ibrahimoviću, pomama za pevačicom ne prestaje.

Nada Topcagic, Dragana Mirkovic
foto: Printskrin/Instagram

Nadina koleginica, pevačica Dragana Mirković oglasila se i uputila čestitke Nadi.

“Bravo draga. Zlatan i Nada na Sanremu”, napisala je Dragana na storiju na Instagramu, nakon čega je usledila reakcija pevačice:

"Hvala mojoj dragoj koleginici. Grli te tvoja Nadica. PS. Ti si jedna od retkih koja me je javno pohvalila”, odgovorila je Nada na storiju na ovoj društvenoj mreži.

Nada Topcagic, Dragana Mirkovic
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Nada je nakon pesme na Sanremu dala izjavu za Kurir televiiziju:

- Stvarno sam zatečena, gori region! Takva ličnost da u moru mojih koleginica da baš izabere taktove moje pesme. Zlatan je rastao uz moju pesmu. Ja sam harala Jugoslavijom, imala sam veliku turneju i Švedskoj. Ja sam se srela sa Zlatanovim ocem, Šefik je pričao da mu sin trenira u nekom malom klubu tu i ja pitam mog menadžera da li je to bilo, da li se dobro sećam i on mi kaže: 'Kako nismo!' Rekla sam da ću ići u Svetu Petku u Crkvu da ga služi zdravlje, on je mene vratio u moju mladost i popularnost. Sada se osećam kao kada sam pevala moj početni hit, hit leta tada, bila sam klinka i cela Jugoslavija me jurila - rekla je Nada nedavno.

Zlatan Ibrahimović, Nada Topčagić
foto: EPA/Ettore Ferrari, Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:22

NADA TOPČAGIĆ PORUČILA IBRAHIMOVIĆU: Idem i u CRKVU SVETE PETKE da se MOLIM za njegovo zdravlje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track