KIJA KOCKAR SE SA ŠARIĆEM PROVODI U DUBAIJU! Objavila sliku sa njim sa PLAŽE! FOTO
Foto: Printscreen

NAŠLA LEPO DRUŠTVO

KIJA KOCKAR SE SA ŠARIĆEM PROVODI U DUBAIJU! Objavila sliku sa njim sa PLAŽE! FOTO

Stars -

Kija Kockar pre nekoliko dana otputovala je u Dubai, gde se druži i provodi sa svojim drugaricama i bivšim koleginicama stjuardesama, o čemu redovno obaveštava pratioce putem Instagrama. Ipak, pevačica je sada odlučila da se pohvali i da uživa u luksuznom hotelu, i to u društvu Duška Šarića i njegove žene Nine.

Kija Kockar
foto: Printskrin/Instagram

Kockareva svakodnevno objavljuje fotografije sa egzotičnih plaža, iz izlazaka, obilazaka luksuznih restorana, kao i seksi poza u kupaćem kostimu. I dok je većina njenih pratilaca mislila da je tamo otputovala kako bi se videla s bivšim koleginicama, Kija je iskoristila priliku da se u Dubaiju druži i sa bratom Darka Šarića, koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

Kija Kockar, Duško Šarić
foto: Instagram

Pevačica je najpre objavila sliku na kojoj pozira s Duškom na plaži, a tagovala je Ninu i napisala da je čekaju. Potom je objavila snimak na kome pije pivo dok leži na ležaljci i peva.

Kija Kockar, Duško Šarić
foto: Instagram

Kada je stigla Nina, otišli su u hotel, na bazen, gde su nastavili provod. Kija je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa Šarićem i njegovom ženom, a nakon toga i snimak dok piju pivo i nazdravljaju u bazenu.

Kija Kockar, Duško Šarić
foto: Instagram

Ovo su primetili i Kijini pratioci, pa su na Tviteru pisali da Kija ima moćno društvo. Podsetimo, Dušku se sudilo za pranje para od prodaje droge, ali je Vrhovni sud u Podgorici njega i Jovicu Lončara 2018. oslobodio optužbi.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track