00:21

PIKNIK I MASAŽA STOPALA: Stanija Dobrojević pokazala kako provodi DAN ŽENA, dečko se BAŠ potrudio da joj ulepša PRAZNIK!

uživa

PIKNIK I MASAŽA STOPALA: Stanija Dobrojević pokazala kako provodi DAN ŽENA, dečko se BAŠ potrudio da joj ulepša PRAZNIK! (VIDEO)

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Njene današnje objave privukle su veliku pažnju.

Stanija Dobrojevic
foto: Instagram

Naime, Stanija je objavila snimke sa piknika. Na njima se vidi njen izabranik, Marko Marković. Njih dvoje uživali su u piću i kineskoj hrani. Stanija je pokazala kako joj dečko masira stopala, pa je koji trenutak kasnije pozirila nasmejana sa cvetom u kosi.

Stanija Dobrojevic
foto: Instagram

Podsetimo, Stanija i Marković započeli su svoju romansu tokom druge sezone rijalitija Zadruga, da bi nekoliko meseci nakon rijalitija završili vezu. Nakon Stanijnog povratka iz Amerike, krajem prošle godine, njih dvoje su obnovili ljubav.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:30

ISPLIVALI DO SADA NEVIĐENI SNIMCI LUNE ĐOGANI: Danas je zanosna trudnica, a tada je đuskala s mikrofonom u ruci ispred TV-a!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track