BAKU PRASETA BAŠ POTERAO MALER! Jutjuber PAPRENO KAŽNJEN: Mora da plati 5.000 evra zbog PSA Obija!
Foto: Pritnscreen

NE IDE MU

BAKU PRASETA BAŠ POTERAO MALER! Jutjuber PAPRENO KAŽNJEN: Mora da plati 5.000 evra zbog PSA Obija!

Stars -

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase u poslednje vreme nema sreće sa finansijama. Jutjuber je, nakon što mu je policija zaplenila automobil, sada dobio i novčanu kaznu od pet hiljada evra i to zbog svog psa Obija.

Baka Prase
foto: Printscreen

Naime, kako je naveo Baka Prase na Instagramu, njegov pas je uleteo u kadar dok se snimao, zbog čega ga je društvena mreža kaznila papreno.

Baka Prase
foto: Instagram

- Još jedna kazna, ovaj put 5.000 evra, haha! Ne možete da kaznite koliko mogu da platim - napisao je bahati jutjuber i objasnio zbog čega je tačno kažnjen.

Baka Prase
foto: Instagram

- Obi je utrčao u kadar i video se njegov polni organ u kadru i zbog toga smo dobili kaznu - objasnio je Baka Prase i pokazao deo poruke koje je dobio, a u kojoj piše da je to uradio namerno. - Neidentifikovani član ekipe je sa namerom vratio štene na kameru, što je rezultiralo nepristojnim izlaganjem šteneta - pisalo je u saopštenju. Jutjuber je u svom stilu napao one koji su odlučili da mu oduzmu deo zarade, pa je tražio pravdu za Obija. Potom se našalio i poručio ljubimcu: - Dođeš mi 5 soma, Obi Prase. Inače, njegov pas ima svoj Instagram profil na kome ima 92.000 pratilaca, dok njegov gazda ima milion folovera.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

00:57

Pevačica Mika Kostić se javila iz Belgije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track