SRAMNO! JELENA KRUNIĆ NAPRAVILA 2 TELEGRAM GRUPE! Krunićeva deli eksplicitne slike i profile učesnica rijalitija
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Printscreen

SKANDAL

SRAMNO! JELENA KRUNIĆ NAPRAVILA 2 TELEGRAM GRUPE! Krunićeva deli eksplicitne slike i profile učesnica rijalitija

Stars -

Na aplikaciji Telegram već dugo vremena grupe muškaraca međusobno razmenjuju eksplicitan sadržaj bivših devojaka, kao i brojeve telefona i njihove adrese.

Na Dan žena ova vest razbesnela je čitav u Srbiju, a sada se šeruju još dve grupe iza kojih stoji ni manje ni više nego bivša rijaliti učesnica i starleta, Jelena Krunić.

Jedna od pomenutih grupa na Telegramu se zove "Beograđankee", a na samom početku četa u grupi, koji se masovno širi društvenim mrežama, jasno se vidi da je bivša rijaliti učesnica kreirala ovo grupu koja broji više desetina članova.

telegram aplikacija, telegram
foto: Shutterstock

Krunićeva je u grupu slala neke Instagram profile, među njima i rijaliti učesnice Maje Marinković, kao i privatne eksplicitne fotografije nepoznatih devojka kojima se većinom vidi samo nago ili telo u donjem vešu, a pored nje to isto su radili i još neki čanovi.

Bivša rijaliti učesnica je i u grupu slala svoj "Only fans" profil, inače, sajt na kom se neretko objavljuju eksplicitne fotogrfaije i snimci, dok korisnici plaćaju da bi pristupili istima.

Jelena je takođe snimila i glasovnu poruku u grupi, pa se na osnovu onoga što smo čuli, jasno može prepoznati njen glas, a posebno kada kaže: "Ljubi te Krunićka", a tom prilikom je pozvala članove i da dodaju što više ljudi u njenu drugu Telegram grupu "samovasposmatram", koja takođe broji na desetine članova.

U drugoj grupi Jelena je uglavnom slala galsovne poruke u kojima proziva Anđelu Vešticu nazivajući je pogrdim imenima, ali je pričala i da će raskrinkati "kriminalce", koje nije imenovala, međutim osim uvreda upućenih Anđeli, ona nije "raskrinkala" nikoga, većj je u grupu slala eksplicitne fotografije i snimke, kao i skandalozne glasovne poruke.

Jelena Krunić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Telegraf

BONUS VIDEO:

03:01

RASTA NASMEJAN IZAŠAO IZ SUDA, PA PORUČIO: Pravda je spora, ali DOSTIŽNA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track