JEZIVE PORUKE DEJANU MILIĆEVIĆU Ogorčeni spotom za Uraganke, rekli mu da treba na ROBIJU! On im poručio da se pogledaju u OGLEDALO
Foto: Youtube Printscreen, Dragan Kadić

nastao haos

JEZIVE PORUKE DEJANU MILIĆEVIĆU Ogorčeni spotom za Uraganke, rekli mu da treba na ROBIJU! On im poručio da se pogledaju u OGLEDALO

Stars -

Spot grupe Hurricane za pesmu „Loco, loco”, kojom će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu, izazvao je pravu buru, a neki su za sve okrivili autora Dejana Milićevića.

- Jeftino!”,” Bugarska produkcija”, “Ovom čoveku treba zabraniti da radi", “Treba ga poslati na robiju, šta mi plaćamo, jadne li države - glasili su neki od komentara.

Tim povodom oglasio se i Milićević, te je odgovorio na prozivke.

Hurricane
foto: Printskrin Jutjub

- Jedva sam čekao da hejt klub rastegne svoje prstiće, napregne jednu moždanu žičicu koja postoji, da ne piške i ne kake po ulici, te svoju fekalnu formu izvrše u tastaturu, hejtujući moj rad za spot grupe Hurricane „Loco“. Brzo na ogledalo, pa onda pogled u svoje dvorište – napisao je iznervirani Milićević.

- Neki ne znaju šta znači retro, da treba sve da bude u tom fazonu i kostim i snimak, jer to je trend u tom muzičkom svetu. Radim ovaj posao preko 30 godina i besmisleno mi je da se pravdam ljudima – izjavio je Dejan za Svet, preneli su mediji.

Dejan Milicevic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Svet

BONUS VIDEO:

01:49

NE KRIJU DA SU IŠLE POD NOŽ! Evo šta su sve popravile na sebi lepe devojke iz grupe Hurricane (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track