NAKON ŠTO JE VANJA DISKVALIFIKOVANA IZ ZVEZDA GRANDA, OGLASIO SE ĐORĐE DAVID ZA KURIR: Podržavam svaku odluku produkcije!
Foto: Pritnscreen

ŽIRI ĆUTI

NAKON ŠTO JE VANJA DISKVALIFIKOVANA IZ ZVEZDA GRANDA, OGLASIO SE ĐORĐE DAVID ZA KURIR: Podržavam svaku odluku produkcije!

Stars -

Muzički šou "Zvezde Granda" doživeo je pravi fijasko i lavinu negativnih komentara gledalaca nakon što je produkcija odlučila da diskvalifikuje takmičarku iz Banjaluke Vanju Knežević.

Povod za to je što je kandidatkinja podržala negativne komentare na račun pojedinih članiova žirija na svom Instagramu, zbog čega je isključena iz daljeg šoua.

Vanja Knežević
foto: Printscreen

Saša Popović nije se oglašavao ovim povodom tokom dana, a iz njegovog PR tima su rekli da će, ukoliko bude potrebe, posalti saopštenje.

Saša Popović
foto: ATA Images

Ni Ana Bekuta ni Snežana Đurišić nisu želele da komentarišu ovu situaciju, a jedini koji se usudio da govori jeste Đorđe David. On je rekao za Kurir da je uvek uz produkciju i svoje kolege.

Đorđe David
foto: Printscreen

- Apsolutno stojim kao član žirija iza svake odluke produkcije! Apsolutno stojim iza svakog člana žirija! Apsolutno sam kao član žirija lojalan produkciji! - rekao nam je David.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Bonus video:

06:43

MILICA TODOROVIĆ OSTALA BEZ TEKSTA: Kada je videla poklon od NJEGA nije mogla da veruje, krenule i suze! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja