NIKAD IZAZOVNIJA: Egipćani poludeli za njenim grudima! SMRŠALA 20 KG pa se hvali novim izgledom
Foto: ATA Images

glavna zvezda na odmoru

NIKAD IZAZOVNIJA: Egipćani poludeli za njenim grudima! SMRŠALA 20 KG pa se hvali novim izgledom

Stars -

Pevačica Jana Todorović pre nekoliko dana je napunila 47 godina, a rođendan je odlučila da proslavi u toplijim krajevima.

Naime, folkerka zbog pandemije koronavirusa trenutno ne nastupa, ali zato uživa na egzotičnim destinacijama, više nego pre.

Posle Dubaija, ona se odlučila za Egipat, a tamo je obeležila i rođendan u krugu najmilijih.

Jana Todorović
foto: Printskrin/Instagram

Pošto je temperatura u Egiptu idealna za uživanje i sunčanje na plaži, ona svaki trenutak koristi da se osunča i uživa u morskim čarolijama. Jana se nedavno pohvalila i da je smršala preko 20 kilograma, što se može videti i na fotografijama i snimcima koje redovno postavlja na svom Instagram profilu.

Kako je smanjila kilažu, ona se odlučila za izazovne kupaće kostime, pa su tako njene velike grudi su još više došle do izražaja, što je Egipćane doslovno raspametilo. Trenutno je glavna zvezda u rizortu gde se trenutno nalazi, a hotelsko osoblje joj je stalno na dohvat ruke, tako da pevačica bukvalno uživa za sve pare.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

- Dobro jutro! - poželela je Jana svojim pratiocima na Instagramu, dok su se pozitivni komentari na njen izgled u Egiptu, samo ređali jedan za drugim.

-Ufff, kako li je tek onim Egipćanima kad te vide takvu, zavidim im! - bio je samo jedan od komentara muških fanova popularne pevačice.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:26

JANA SLAVI 47. ROĐENDAN I UŽIVA MEĐU PALMAMA! Pevačica otišla u toplije krajeve, pa pokazala kako provodi svoj dan! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track