NASTAVLJA SE EUFORIJA OKO NADE TOPČAGIĆ: Zahvalila sam se BOGU što sam tražena na SVETSKOM NIVOU! Pevačica PUCA OD SREĆE!
Foto: Damir Dervišagić

Idemo dalje sve do medalje

NASTAVLJA SE EUFORIJA OKO NADE TOPČAGIĆ: Zahvalila sam se BOGU što sam tražena na SVETSKOM NIVOU! Pevačica PUCA OD SREĆE!

Stars -

Nada Topčagić ponovo je glavna zvezda u svetu fudbala. Ovoga puta pevačicin hit "Jutro je" orio se na važnoj utakmici između Mančester junajteda i Milana u četvrtak uveče na San Siru, gde je igran revanš osmine finala Lige Evrope. Zanimljiva scena dogodila se na zagrevanju pred sam meč, što se moglo videti na Instagram profilu fudbalskog kluba iz Engleske. I pevačica se oduševila kada je na Kurirovom portalu pročitala da je i dalje glavna zvezda evropskog fudbala.

Zlatan Ibrahimović, Nada Topčagić
foto: EPA/Ettore Ferrari, Damir Dervišagić

- Prvo sam videla kod vas tu informaciju i malo je reći da sam se oduševila. Odmah sam otišla u crkvu, zapalila sveću i zahvalila bogu. Pa koji koncerti, koja čuda. Ništa ne može da zameni ovaj osećaj kada ste traženi na svetskom nivou. Hvala bogu na ovom daru, na ovoj sreći - rekla je ponosna pevačica za Kurir. Inače, ova pesma postigla je planetarnu popularnost zahvaljujući švedskom fudbaleru iz Bosne Zlatanu Ibrahimoviću, koji se na sceni najprestižnijeg italijanskog muzičkog festivala Sanremo pojavio uz hit naše folk pevačice. A pre toga u svom domu je upravo uz stihove: "Jutro je, jutro je, kad te nema bolje da se nisam ni probudila..." slavio 500. gol u karijeri. Nada mu je tom prilikom poželela da zaigra uz njenu pesmu i kada postigne 1.000. gol i otkrila da ga poznaje još otkada je bio dečak, preko njegovog oca harmonikaša.

Nada Topčaigić
foto: Dragan Kadić

Ljiljana Stanišić, foto Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

00:22

NADA TOPČAGIĆ PORUČILA IBRAHIMOVIĆU: Idem i u CRKVU SVETE PETKE da se MOLIM za njegovo zdravlje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track