NA ESTRADI IMA SUJETE! Slađa Alegro otkrila da je prekinula PRIJATELJSTVO sa koleginicom, a evo sa kim je u dobrim odnosima!
Foto: Pritnscreen

iskrena

NA ESTRADI IMA SUJETE! Slađa Alegro otkrila da je prekinula PRIJATELJSTVO sa koleginicom, a evo sa kim je u dobrim odnosima!

Stars -

Pevačica Slađa Alegro pričala je o druženju sa kolegama, otkrila da li ima sujete na estradi, a posebno se osvrnula na dugogodišnje prijateljstvo sa Sekom Aleksić.

Slađa Alegro
foto: Pritnscreen

- Sve je moguće kada nešto želite. Ja sam neko ko nema nikakav loš odnos ni sa jednim kolegom, koleginicom. Andreanu (Čekić) navedem kao nekog sa kim je život razdvojio, putevi su nam se razišli, ali nema zle krvi. Sa ljudima sa estrade sam zaista u lepim odnosima, korektnim, bez obzira što bi možda neko rekao da nije baš tako. Ja mislim da je moguće da se ostvari prijateljstvo na estradi, ako je moguće. Ima sujete, postoji, ali ja na svojoj koži nisam osetila. Možda nekada neko kaže iz kurtoazije da je nešto lepo, ali imam bezbroj kolega koji su uvek tu da pohvale. Sa Sekom, Cecom, Peđom Medenicom, Adilom, oni su mi porodica - rekla je Slađa.

O DRUŽENJU SA SEKOM

- Seka i ja pričamo o svakodnevnim obavezama, životu, izbegavamo neke ružne teme, Sekina porodica je uvek vedra i nasmejana, pogotovo kada su u svom domu. To druženje traje satima, nekad zaboravimo i kad smo došli, a onda shvatiš da je vreme deci za spavanje. Spremamo hranu, lepo pojedemo, nas dve o ženskim temama, Zoran i Veljko obično u drugoj prostoriji neke svoje teme i eto - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Slađa Alegro
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:36

Anđelka Simić o Branisalvu Lečiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track