00:27

LUNIN BIVŠI DOBIO DETE I NAPRAVIO ŽURKU: Srđan slavi, sve puno, a pevaju mu poznati pevač i pevačica! (VIDEO)

briga je za epidemiološke mere

KATARINA DIDANOVIĆ I UROŠ ŽIVKOVIĆ PEVALI NA KORONA ŽURKI: Komšije ih prijavile policiji zbog buke, NASTAO HAOS!

Stars -

Pevačica Katarina Didanović poslednja je u nizu pevačica, koja je pevala na jednoj od korona žurki u Beogradu, na kojem nisu ispoštovane epidemiološke mere.

Iako je broj zaraženih u regionu ponovo u ogromnom porastu i epidemiolozi svakodnevno pozivaju na odgovorno ponašanje, fotografije i snimci koje su osvanuli na Instagramu, pokazuju da malo ko poštuje mere.

Naime, do saznanja do kojih je Kurir došao, Katarina je pevala na proslavi koju je organizovao Srđan Sarić, maneken i bivši dečko Lune Đogani, povodom rođenja sina Luke i za to je dobila pozamašan bakšiš, te je baš bilo briga što je neko fotografiše i postavlja njene fotografije na društvene mreže. Okupljene je posebno pogodila pesma Aleksandre Prijović "Bogata sirotinja", za koju je dobila čak 100 evra u ruke.

Katarina Didanović
foto: Printskrin/Instagram

Na istom slavlju pevao je i pevač Uroš Živković, koji je prethodno već jednom uhvaćen kako nastupa na "korona žurki".

Uroš Živković
foto: Printscreen/Instagram

Jedan od posetilaca ovog skandaloznog okupljanja se ipak, nije libio da sve postavlja na svoj Instagram profil u realnom vremenu, pa se tako moglo zaključiti da je korona parti trajao do kasno u noć.

Kada je dotični posetilac shvatio da je snimak dokaz nedozvoljenog okupljanja, on ga je brže - bolje obrisao, međutim, on je postao viralan na društvenim mrežama, zbog čega su svi napali pevačicu, da treba da je bude sramota takvog ponašanja i da odmah prekine sa žurkom.

Parti bi verovatno potrajao i do ranih jutarnjih časova, da neko od savesnih građana (komšija) nije prijavio ovaj tajni nedozvoljeni skup u privatnoj kući, koji je posle nekoliko minuta i prekinut od strane komunalne policije. Svi prisutni su na licu mesta legitimisani, a napisana im jei kazna za kršenje epidemioloških mera.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa nesavesnom pevačicom, ali se ona nije javljala na poznati broj telefona.

00:27

LUNIN BIVŠI DOBIO DETE I NAPRAVIO ŽURKU: Srđan slavi, sve puno, a pevaju mu poznati pevač i pevačica! (VIDEO)

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:15

JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA! Reper napravio HAOS u punom klubu, a njegov tim se ovako PRAVDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track