MILICA TODOROVIĆ ZNOJAVA I UTEGNUTA RASPAMETILA JAČI POL: Radi vežbe u uskim helankama, sve PRŠTI od seksepila!
Foto: Damir Dervišagić

pokazala koliko je gipka

MILICA TODOROVIĆ ZNOJAVA I UTEGNUTA RASPAMETILA JAČI POL: Radi vežbe u uskim helankama, sve PRŠTI od seksepila!

Stars -

Milica Todorović je uspela da dovede liniju do savršenstva posle mnogo truda. Ona je odlučila da nastavi tim tempom i da svoje telo do leta dovede do savršenstva.

Milica Todorovic
foto: Printscreen/Instagram

Čuvena pevačica iz Kruševca naporno vežba jer želi da dočeka letnje mesece spremna. Ona je snimak treninga objavila je na svom Instagram profilu uz motivaciju: "Ajmo, Comi, stiže letooo!".

U uskim helankama roze boje i topu identičnog kolorita pokazala je izvajano i utegnuto telo, kao i obline koje su mnoge ostavile bez daha.

Milica Todorovic
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Todorovićka je smršala zahvaljujući posebnom načinu ishrane. pevačica je otkrila da je imala problem sa viškom kilograma, te da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram.

‒ Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem. I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo ‒ rekla je Milica u intervjuu za „Hit“. ‒ Nisam doživljavala sebe kao bucku. Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti.

Iako je odlučila da vanredno stanje i period izolacije provede u roditeljskom domu u Kruševcu, nije se opuštala već se pridržavala propisanog jelovnika. Uspela je da odoli svim ukusnim jelima koje je pripremala njena mama, a u organizam je unosila samo zdrave namirnice.

‒ Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani ‒ rekla je Todorovićeva i istakla da sada ne može ni da zamisli da pojede nešto što je ranije redovno konzumirala.

Milica Todorovic
foto: Ana Paunković

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:24

BRENA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Pevačica otputovala u Crnu goru, snimila VRHUNSKI pogled iz aviona, pa se NJEMU posebno obratila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track