PROPAO KO PEVAČ PA POKUVAŠA DA NAPRAVI KARIJERU KO ANTIVAKSER Slabo mu ide, fanovi ga ne fermaju 5 posto! NEMA MU POMOĆI
Foto: Ata Images

kolege zabrinute

PROPAO KO PEVAČ PA POKUVAŠA DA NAPRAVI KARIJERU KO ANTIVAKSER Slabo mu ide, fanovi ga ne fermaju 5 posto! NEMA MU POMOĆI

Stars -

Milan Stanković, kome je izgleda pevanje postalo sekundarno zanimanje, ne prestaje da šokira pratioce na Tviteru tvitovima u kojima iznosi bizarne teorije zavere i antivakcinaške stavove.

Milan je nedavno izneo niz čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću. Ali se tu nije zaustavio. Stanković je sada pružio podršku Darku Mitroviću, voditelju emisije "Mentalno razgibavanje", koji je dao otkaz u programu uživo.

"Šta se dešava sa Milanom?!", "Može li neko njemu da pomogne", "Ovo nije osoba koju poznajem", samo su neki komentari koji kruže među kolegama pevača nakon njegovih čudnih tvitova.

Stanković uvek objavljuje tvitove u kojima koristi samo velika slova, te izgledaju kao da viče.

Dejan Stanković
foto: Ata Images

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Stanković šokirao javnost svojim postupcima. Nedavno je izneo niz čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću i, kako se može pretpostaviti, glumici Danijeli Štajnfeld.

U prvom delu tvita Stanković "otkriva" da je glumac Vlasta Velisavljević (94) preminuo iako je bio vakcinisan, što inače nije tajna. U drugom delu izgleda da insinuira da su glumica Milena Radulović i njene mlađe koleginice, kao i glumica Danijela Štajnfeld, optužile za silovanje samozvanog učitelja glume Miku Aleksića, odnosno glumca Branislava Lečića, zbog “promocije filma ili serije”?!

U ostalim tvitovima se pogrdno obratio pratiocima i poručio da "mogu da ga spale".

kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:40

OSVOJIO JE DOBROTOM, UPOZNALI SE U KAFANI: Dragica Zlatić OTKRILA detalje iz ljubavnog odnosa (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track