ŽELJKO MITROVIĆ JAVNO ČESTITAO MAJKI ROĐENDAN! Objavio zajedničku fotku i otkrio šta njegova mama nije HTELA DA URADI na ovaj dan!
Foto: Sonja Spasić

svi čestitaju

ŽELJKO MITROVIĆ JAVNO ČESTITAO MAJKI ROĐENDAN! Objavio zajedničku fotku i otkrio šta njegova mama nije HTELA DA URADI na ovaj dan!

Stars -

Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović, oglasio se na svom Instagram profilu, pa je tom prilikom svojoj majki čestitao rođendan.

Naime, Mitrović je objavio zajedničku fotografiju, pa je istakao da nije htela da duva svećice:

"Srećan ti rodjendan! P.S. Iz nekog razloga keva nije htela da duva svećice!", napisao je Željko u opisu fotografije.

Inače, Željko je nedavno organizovao slavlje povodom 21. rođendana ćerke Kristine. Mitrovići su se potrudili da naprave gala žurku, a snimci sa događaja preplavili su društvene mreže.

Željko se provodio odlično, sudeći po snimcima koji su se našli na njegovom Instagramu, kao i na Instagram nalogu njegove supruge, Milice Mitrović.

- Sve je spremno za Kristinino world-wide punoletstvo (21. rođendan), ali Kristine još nema! Valjda će da svrati kod mame i tate kući jer smo doveli u Beograd sve njene prijatelje iz Londona! - napisao je Željko u opisu objave na Instagramu.

Željko Mitrović
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:24

LUNA SE OGLASILA IZ KREVETA, GLEDA U MARKA, DOK SLUŠAJU LEPU LUKIĆ: Idila u njihovom domu, trudnica opčinjena Miljkovićem! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track