MILADINOVIĆKE TOTALNI DEBAKL U MAJKAMA I SNAJKAMA! Popile kaznu pa ih žiri OCRNIO: JELO JE BEZUKUSNO!
Foto: Kurir Televizija

KULINARSKI ŠOU

MILADINOVIĆKE TOTALNI DEBAKL U MAJKAMA I SNAJKAMA! Popile kaznu pa ih žiri OCRNIO: JELO JE BEZUKUSNO!

Stars -

Novi kulinarski šou "Majke&Snajke" na Kurir televiziji pomerio je granice.

Emisiju gde se majke i snajke takmiče koja je bolja kuvarica vode pevačica Seka Aleksić i kuvar Radomir Raša Vlačić, a nagrada je 4.300.000 dinara i porodična vikendica. Osim glavne nagrade, tu su nedeljne i dnevne. Dnevna od 10 000 dinara, a nedeljna 100 000 dinara.

Podsetimo, pravila igre su da se svake sedmice takmiči pet porodica, dok svakog dana jedan par snajki i majki ima priliku da u roku od 60 minuta pokaže kulinarsko umeće. Za nabavku imaju 2 minuta.

Preostale majke i snajke ocenjuju jela, ali i voditeljski par Seka i Raša, dok muž donosi nagradu od 10.000 dinara i dodatnih 3 boda ako pogodi čije je jelo.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Danas su se takmičile snajka Ivana i majka Biserka Miladinović, dok su u ulogama žirija bile:

snajke: Ana, Nađa, Dijana, Elizabeta majke: Ivana, Vesna, Gordana i Jelena

O PORODICI MILADINOVIĆ:

Porodica Miladinović dolazi iz Niša. Aleksandar je bio taj koji je želeo da prijavi svoju suprugu i majku, kako bi pokazale celoj Srbiji svoje kulinarsko umeće. Naše večerašnje takmičarke očekuju pobedu. Biserka kaže da je Ivana njoj ćerka koju nikad nije imala. Aleksandar takođe kuva, najviše voli da napravi pitu od domaćih kora.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

IZVLAČENJE KOVERTE:

Snajka izvlači koveru. Dobijeno jelo kobasice u pivu sa restovanim krompirom, prilog kupus salata sa šargarepom.

VREME ZA NABAVKU:

Snajka je zaboravila da uzme ruzmarin koji je bio na spisku. Tako je tim Miladinovića ostao uskraćen za dva minuta manje vremena za pripremu jela.

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

KUVANJE:

S obzirom da Ivana i Biserka dolaze iz Niša, takmičarke smatraju da će zadato jelo uspeti da pripreme na vreme. Majka kaže da je njena snajka znala da skuva kada se udala.

45 minuta do kraja kuvanja: Ivana je već stavila kobasice u rernu, Biserka počinje da ljušti krompir.

39 minuta do kraja kuvanja: Optimizam sa početka kuvanja je malo poljuljan, bar kod snajke Ivane koja se uplašila da li će stići da pripremi sve na vreme.

Snajka i majka su uspele da pripreme jelo na vreme.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

OCENE ŽIRIJA:

SNAJKE:

Ana: Moja ocena je 7, razmišljala sam se čak i o čestici jer nije začinjeno Nađa: Moja ocena je 5, krompir mi je bezukusan a kobasica je dosta gorka, pančeta dosta mekana, nije začinjeno Dijana: Složila bih se sa Nađom, zbog viška piva kobasica je mnogo gorka, pančeta nije hrskava, fali začina ocena 5 Elizabeta: Krompir Nije slan, salata nije kisela, ocena 6

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

KONAČNA OCENA ZA IVANU JE 6!

MAJKE:

Ivana: Za moj ukus ovo je ukusno, lepo spremljeno, ali prejako- masno je ocena 6 Vesna: Ovo jelo sam sad prvi put u ovoj kombinaciji probala, kobasica i slanina su se složile, malo mi je slanije nego što treba, krompir nije skuvan do kraja a salata mi je kiselija nego što treba ocena 6 Gordana: Vesna je rekla već mnogo toga, kobasica se odlično skuvala međutim ostali dodaci su preslani, krompir se nije dovoljno skuvao ocena 6 Jelena: Isto mišljenje delim kao ostale majke, jako je slano jelo, krompir je živ, luk je prepečen ocena 6

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

KONAČNA OCENA ZA BISERKU JE 6!

ALEKSANDAR:

Aleksandar je nakon degustacije oba jela prednost dao jelu sa njegove leve strane. Smatra da je bolje jelo pripremila njegova supruga. Aleksandar je pogodio i time osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara i tri dodatna poena za Ivanu i Biserku!

majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Porodica Miladinović je uzela ukupno 15 poena! Sutra za nas kuvaju Otići, a kako će se oni snaći, pogledajte u 12 epizodi Majki i Snajki!

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:31

Sanela o svom poslu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track