KAKO SE SLAŽU SILVIJA ĐOGANI I SLAĐA DELIBAŠIĆ KAD SE KAMERE UGASE? Majka i ćerka priznale šta jedna drugoj ZAMERAJU!
Foto: Printscreen/Premijera

OTVORENO

KAKO SE SLAŽU SILVIJA ĐOGANI I SLAĐA DELIBAŠIĆ KAD SE KAMERE UGASE? Majka i ćerka priznale šta jedna drugoj ZAMERAJU!

Stars -

Pevačica Slađa Delibašić ima dugu i bogatu karijeru, a nedavno je svoju kuću potpuno preuredila i pokrenula biznis.

Sada ispred premijerne kamere otkriva kako je sve to počelo.

"Imala sam ideju da izdam svoju kuću za vrtić, to je ideja moje drugarice i onda sam rekla, pošto je Silvija završila za vaspitača, da dete da ide da radi negde drugde, bolje da napravimo kod nas i eto sticajem okolnosti izašla sam iz kuće, renovirala sve, napravila jedan lep ambijent. Imamo dosta dece, roditelji su fenomenalni, tako da i osoblje koje radi je super. Čovek treba da razmišlja o egzistenciji u budućnosti, a sticajem okolnosti, ceo život sam sa decom, po plesnim školama, imam unuku... Tako da mislim da sam napravila nešto za ceo život", ističe denserka.

Silvija Djogani
foto: Printscreen/Premijera

Slađina ćerka Silvija rešila je da ponovo zaplovi u pevačke vode, a sada otkriva svoje planove.

"Zaista želim da izgradim sebe samu, da ljudi vide ko sam ja, da se ne provlačim kroz svoje roditelje. Oni imaju svoju karijeru, a ja sada počinjem svoju, tako da želim da to skroz samostalno bude", priča Silvija.

A evo kako izgleda odnos majke i ćerke, kada se kamere ugase.

"Meni je mama uzor što se plesa tiče, njene energije, harizme. Ona je stvarno imala jednu veliku karijeru i lepu, tako da eto, da makar upola bude takva i moja, biću zadovoljna", priča Đoganijeva.

Sladja Delibasic
foto: Printscreen/Premijera

"Kao baka i majka je odlična, malo je samo razmazila moju ćerku, što joj zameram, ali opet razumem i to", ističe Slađina ćerka.

"Ja sam stroga, volim da red postoji, dnevni red u toku dana i mislim da se nikada neću promeniti u tome", priča Slađa u emisiji "Premijera".

Silvija Djogani
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

BRENA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Pevačica otputovala u Crnu goru, snimila VRHUNSKI pogled iz aviona, pa se NJEMU posebno obratila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track