PONAŠAJU SE KAO DA SU TELETABISI U PUBERTETU! Milica Dugalić se osvrnula na sukob Vere i Nade: ZALUĐENE SU DRUŠTVENIM MREŽAMA!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Profimedia

PRIKLJUČILA SE DRAMI

PONAŠAJU SE KAO DA SU TELETABISI U PUBERTETU! Milica Dugalić se osvrnula na sukob Vere i Nade: ZALUĐENE SU DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Stars -

Pevačice Vera Matović i Nada Topčagić, javno su se prepucavale čija pesma je veći hit, ''Jutro je'' ili ''Miki Milane''. Raspravi se pridružila i bivša zadrugarka, Milica Dugalić, uporedivši obe pevačice sa teletabisima:

Vera Matović
foto: Damir Dervišagić

- Uz dužno poštovanje i trajanje karijera sa mnogo hitova, obe se ponašaju kao da su u pubertetu zaluđene mrežama, Teletabisi - napisala je pevačica i rijaliti učesnica.

Nada Topčaigić
foto: Sonja Spasić

Podsetimo, Nada i Vera odmerile su snage čiji je hit veći, a Nadin suprug dolio je ulje na vatru:

- Na tu Verinu izjavu da je "Miki Milane" veći hit od "Jutro je" čovek se može samo nasmejati. Hahaha. Je l' treba tu komentar neki? Ona ima veći hit od moje Nadice? Haha, baš je luda, ne znam šta joj bi da tako nešto kaže - rekao je Zlatko za Kurir.

Milica Dugalic
foto: Printscreen/Tviter

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

01:00

NE OPTEREĆUJU SE MERAMA USRED PANDEMIJE: Žurka za RODIĆKIN 30. rođendan, muzika uživo, gosti u transu! Trudna Bojana se POHVALILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track