MIROSLAV ILIĆ AKO NE ŽELI NE MORA DA DA DNK ZA DOKAZIVANJE OČINSTVA! Advokat Mirjane Antonović otkrio da su SVEDOCI ključni!
Foto: ATA Images, Nemanja Nikolić

novi detalji

MIROSLAV ILIĆ AKO NE ŽELI NE MORA DA DA DNK ZA DOKAZIVANJE OČINSTVA! Advokat Mirjane Antonović otkrio da su SVEDOCI ključni!

Stars -

Mirjana Antonović, sa kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku danas je zajedno sa sinom Devinom bila na ročištu kako bi dokazala pevačevo očinstvo.

Mirjana Antonovic, Miroslav Ilic
foto: Kurir

Miroslav se danas nije pojavio na suđenju u Palati pravde, a Mirjanin advokat otkrio je detalje ročišta i naglasio da su svedoci ključni.

- Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred... Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi, ukoliko ne želi, ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze - rekao je on.

Mirjana Antonovic, Miroslav Ilic
foto: Damir Derišagić, Nemanja Nikolić

Inače, Mirjana je za Kurir govorila je o DNK testiranju.

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

sin Devin, Mirjana Antonovic
foto: ATA Images

Kurir.rs/Lj.S/I.B.

Bonus video:

00:20

RISTRIKCIJA! SAŠA POPOVIĆ JEDE POD SVEĆAMA: Na snimanju Zvezda Granda se snalaze kako znaju i umeju, opet ostali bez struje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track