UDOVICA MIMA NEUTEŠNA POSLE VELIKOG GUBITKA: Jeca na sav glas na SAHRANI TOZOVCA i ljubi SANDUK
Foto: Nemanja Nikolić

TEŽAK TRENUTAK

UDOVICA MIMA NEUTEŠNA POSLE VELIKOG GUBITKA: Jeca na sav glas na SAHRANI TOZOVCA i ljubi SANDUK

Stars -

Udovica Emilija Mima slomljena je od bola zbog smrti supruga Predraga Živkovića Tozovca, a na sahrani je u jednom trenutku pala na sanduk i ljubila ga.

Ona je nosila crnu tokicu sa mrežom na glavi, a podrška su joj bile ćerka i unuka koje su joj sve vreme bile uz nju. Emilija je u jednom trenutku ljubila sanduk gde počiva Tozovac i lila suze. Potresna scena na Novom groblju mnoge je rastužila s obzirom na to da svi znaju koliko su se Tozovac i Mima voleli.

sahrana Tozovca, sahrana, Predrag Živković Tozovac
foto: Nemanja Nikolić

Imun nije ostao ni Era Ojdanić kog je slomio govor koleginice Merime Njegomir, pa je i on pao na sanduk i počeo da plače.

Podsetimo, Tozovac je umro od posledica korona virusa u 85. godini. Slavni pevač i Mima rešili su da potpišu čuveni papir nakon 40 godina ljubavi i zajedničkog života krajem 2020. godine.

sahrana Tozovca, sahrana, Predrag Živković Tozovac
foto: Nemanja Nikolić

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - ispričao je Tozovac tada.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/J.S.

Bonus video:

01:35

LEPA LUKIĆ GUŠILA SE U SUZAMA NA KOMEMORACIJI: Ređale se slike iz mladosti sa Tozovcem, a pevačica se rasplakala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track