PEVAČICA OPET NA METI TVITERAŠA: Breno, lice ti je kao da imaš 80 godina, plati tretmane! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

BRUTALNO

PEVAČICA OPET NA METI TVITERAŠA: Breno, lice ti je kao da imaš 80 godina, plati tretmane! (FOTO)

Stars -

Lepa Brena pre nekoliko dana bila je tema rasprave na društvenim mrežama jer se na snimanju jedne emisije na RTS pojavila sa vidnim borama na licu i lošom šminkom, a takva je došla i na predstavu "Lepa Brena project" preksinoć u društvu Aleksandre Prijović i Mirjane Antonović. I ponovo je tviter zajednica bila prepuna negativnih komentara.

Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Mirjana Antonović
foto: Ana Paunković

Da li zbog lošeg osvetljenja, ili je Breni lice preko noći ostarilo, ali pevačica zaista jeste pokazala da ima dosta bora i da se to više ne može sakriti ni jakom šminkom. Njena fotografija brzo je preplavila društvene mreže i izazvala salvu komentara.

Lepa Brena
foto: Ana Paunković

- Šta je sa ovom ženom? Odakle ove bore, izgleda kao da ima 80 godina. Grozno. Toliko para, a nigde ukusa. Ženo, uloži u tretmane - glasio je jedan od njih.

Lepa Brena
foto: Printscreen Twiter

Bilo je i onih koji ništa loše ne vide u tome što Brena ima bore, jer je to odraz života i godina koje ona ima. Poznato je da pevačica redovno posećuje estetskog hirurga i da je već uradila fejslifting, pa je nekoliko godina imala savršeno zategnutu kožu. Izgleda da je efekat tog tretmana popustio, a Brena ili nije mogla zbog pandemije da ode na novu intervenciju, ili zbog silnih putovanja po svetu nije stigla da poseti hirurga.

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković

BONUS VIDEO:

00:50

ANA S TIK TOKA ZA KURIR: Ja sam sasvim normalna osoba koja voli ono što radi! Pevam da skrenem misli sa kovida!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track