MILJANIN BIVŠI REŠIO DA SE DOVEDE U TOP FORMU: Posle Zadruge skida stomak u prirodi!
Foto: Kurir

stars paparaco

MILJANIN BIVŠI REŠIO DA SE DOVEDE U TOP FORMU: Posle Zadruge skida stomak u prirodi!

Stars -

Danijel Višić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", rešio je da se dovede u top formu pred leto, pa svaki slobodni trenutak koristi za vežbanje.

Danijel Višić
foto: Kurir

Paparaco Kurira fotografisao je Danijela, koji je došao u jedan park, blizu naselja gde živi. On je došao automobilom, pa je odmah počeo sa treningom i vežbanjem u prirodi, kako bi se oslobodio stomaka, koji je "zaradio" tokom boravka u rijalitiju.

Danijel Višić
foto: Kurir

Podsetimo, on je iz "Zadruge" nedavno izbačen, zbog malog broja glasova. Najpoznatiji je po tome što je u rijalitiju bio u burnoj vezi sa Miljanom Kulić, ali i zbog toga što je u javnost procurila priča o tome da je devojke ucenjivao porno snimcima i da su mu muškarci plaćali za seksualne odnose.

U nedavnom intervju za domaće medije, on je istakao da je zbog veze sa Miljanom Kulić, mnogo propatio, pa su mu roditelji čak zaključali vrata od kuće, nakon čega je morao da spava u hotelu nekoliko dana.

Miljana Kulic
foto: Printscreen

- Roditelji su jako ljuti, mama je malo, ali otac sa mnom ne komunicira danima. Ja sam spavao u hotelu, a onda je moj stariji brat uzeo stvari u svoje ruke, i porazgovarao sa njima i molio ih da me vrate nazad kući. Jako mi je teško sve ovo, i pokušavam da ne budem u kući, bežim jer mi je neprijatno, nadam se da će se vremenom sve vratiti u normalu - rekao je Danijel.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:09

E NEKA SI JE OTERALA TAMO GDE JOJ JE MESTO! Anastasija Ražnatović nije mogla da se suzdrži, objavila snimak koji je NASMEJAO sve!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track