KURIROV PAPARACO! ĐANI SE NE ODVAJA OD SVOG NOVOG NAJBOLJEG DRUGA: Pevačev flamingo glavna atrakcija u Egiptu!
Foto: Kurir

uživa u hurgadi

KURIROV PAPARACO! ĐANI SE NE ODVAJA OD SVOG NOVOG NAJBOLJEG DRUGA: Pevačev flamingo glavna atrakcija u Egiptu!

Stars -

Pevač Radiša Trajković Đani uživa za sve pare u Hurgadi, gde boravi već nekoliko dana u organizaciji Dragana Markovica Palme.

Đani Trajković
foto: Kurir

Pevač, koji je smeštan u luksuznim apartmanima, pravo iz sobe uleće u vodu, koja je hladna, tako da skoro niko od mnogobrojnih gostiju, koje je Palma poveo na put, nema hrabrosti da skoči u bazen. Društvo mu celo vreme pravi i biznismen Dejan Palić.

Đani Trajković
foto: Kurir

Da folkeru i novopečenom dedi, ovo putovanje i boravak u rizortu sa svojom "familijom" i te kako prija, pokazuju i ekskluzivne fotografije iz Hurgade, koje vam donosimo.

Đani Trajković
foto: Kurir

Na njima možete da vidite da Đani zaštitnu masku ne skida ni u vodi, a najbolji prijatelj u bazenu mu je ružišasti flamingo na nadavavanje, od koga se ne odvaja. Toliko ga je zavoleo, da i leži i odmara na njemu, pa ga nosi i na glavi, a kako kaže, najviše mu se sviđa, zato što mu ništa "ne zvoca". Kako li će se odvojiti od njega, prilikom polaska za Beograd, ostaje da vidimo.

Đani Trajković
foto: Kurir

Đani inače, po kompleksu ide bos, a uveče uživa u društvu političara i medicinskih radnika, kojima je predsednik Jedinstvene Srbije organizovao ovo putovanje u Egipat.

Podsetimo, pevač je oduševio i putnike u avionu za Hurganu. Pevač je otpevao svoj veliki hit u pratnji harmonike. Sve vreme je imao masku na licu dok je pevao, a pridružili su mu se i putnici na letu.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen/Twitter

Inače, cela delagacija koja trenutno boravi u Egiptu, a koju je Palma organizovao, testirana je pred put i svi imaju negativan PCR test, jer Palma brine o svakom detalju, a naročito o zdravlju.

Luka Dačić, Dragan Marković Palma
foto: Printscreen

Kurir.rs/Lj.S/A.P.

BONUS VIDEO:

00:15

ĐANI ZABAVLJA NAROD I NA PLAŽI: Pevač zapevao svoj HIT usred Egipta, a zbog njegovih šala svi se SMEJU! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track