NAJVEĆI HIT LEKSINGTON BENDA KRIJE VELIKU TAJNU: Bio je namenjen popularnoj pevačici, a onda je postao njihova LIČNA KARTA!
Foto: Dragan Kadić

otkriveno

NAJVEĆI HIT LEKSINGTON BENDA KRIJE VELIKU TAJNU: Bio je namenjen popularnoj pevačici, a onda je postao njihova LIČNA KARTA!

Stars -

Grupa Leksington bend važi za jedan od popularnijih bendova, a pesma kojom su se proslavili jeste „Dobro da nije neko veće zlo“, a ono što malo ko zna jeste da je ova numera prvobitno bila namenjena Emini Jahović.

Bojan Vasković
foto: Kurir Televizija

Bojan Vasković, frontmen Leksington benda ističe da je numera „Dobro da nije neko veće zlo“, njihova lična karta, a potom je Miloš Vuksanović otkrio kako je zapravo ova pesma došla u njihove ruke i donela im veliku slavu.

– Lična karta definitno. Imamo sreću da smo snimali pesme koje su tog ranga, ali ovo je definitvno numera po kojoj nas šira populacija zna – ispričao je Bojan Vasković, a potom je gitarista Miloš Vuksanović otkrio još detalja.

– Bane Opačić je komponovao tu pesmu u trenutku kada sam ja došao kod njega da se vidimo. Svira on pesmu i kaže on: „Evo radim nešto za Eminu“ i krene da peva i bila je neka druga ženska strofa i krene refren. Mi odmah pošaljemo Bokiju i pitamo ga kako mu se sviđa, on se oduševio. I eto tako, ko pre devojci njegova devojka – ispričao je gitarista Miloš Vuksanović u emisiji „Šok Tok“.

Bojan Vasković, Sceniranje
foto: Printskrin Kurir TV

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:07

LIDIJA VUKIĆEVIĆ RASKOPČALA KOŠULJU I POKAZALA PREVIŠE! Glumica promenila imidž, a sada snimkom mnogima PROBUDILA MAŠTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track