SANDRA DENDA JEDVA JE PREŽIVELA IDENTIČNU NESREĆU: U šoku sam, potresla me smrt organizatorke Kuće od srca
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

tuga

SANDRA DENDA JEDVA JE PREŽIVELA IDENTIČNU NESREĆU: U šoku sam, potresla me smrt organizatorke Kuće od srca

Stars -

Sandra Denda, bivša voditeljke emisije "Kuća od srca", koja je na identičan način u saobraćajno nesreći teško povređena tokom snimanja serijala, kaže za Kurir da ju je jako uznemirala vest o nesreći u kojoj je život izgubila organizatorka serijala "Kuća od srca" J.M.

- Jako me je potresla vest. U šoku sam, žao mi je kolega koje su nastradale - rekla je za kurir.rs potresena Sandra Denda.

Podsetimo, organizatorka emisije "Kuća od srca" J.M. preminula je u Opštoj bolnici u "Studenici", nakon stravičnog udesa na Ibarskoj magistrali.

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali povređen je i jedan muškarac.

kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Ibarska magistrala, Kuća od srca, saobraćajna nesreća, Lađevci
foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Facebook

I.E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track