HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA NIKAD DUBLJI DEKOLTE! Pevačeva ćerka jedva obuzdala GRUDI, a usledio je i komentar Nade Topčagić!
Foto: Damir Dervišagić

zapalila instagram

HELENA TOPALOVIĆ POKAZALA NIKAD DUBLJI DEKOLTE! Pevačeva ćerka jedva obuzdala GRUDI, a usledio je i komentar Nade Topčagić!

Stars -

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, veoma je aktivna na društvenim mrežama, te neretko na Instagramu objavljuje svoje fotografije.

Helena često ističe atribute, pa tako neretko deli provokativne fotografije. Ona je ovog puta objavila sliku na kojoj su joj grudi u prvom planu, a jasno je da je reč o silikonima.

Ona je pozirala u uskoj majci i farmerkama, dok je bujno poprsje stavila u prvi plan. Mnogi su prokomentarisali da sjajno izgleda, ali ima i onih koji misle da Topalkova naslednica prerađuje fotografije u fotošopu.

Ipak, komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali, a među njima je usledio i komentar pevačice Nade Topčagić koja je pohvalila Helnin izgled.

"Helena, pa ti si svetska lepotica. Blago majci iocu koji se odgajiše u takvu ličnost i svetsku lepotu ti podariše. Ti si dragulj ove planete. Mila moja, nekad su ti zlati puti. Ljubi te Nada Top. Da si živa i zdrava svojim roditeljima i svima nama", napisala je Helena.

"Hvala, puno pozdrava", odgovorila je Helena.

Helena Topalović
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:35

HELENA TOPALOVIĆ PRVI PUT SE OGLASILA POSLE PRIČA DA JE SA OŽENJENIM: Objavila snimke i poručila da je PREDSTAVA ZAVRŠENA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track