KNEZ OTKRIO KOJI SAVET JE DAO ĆERKI NA POČETKU NJENE KARIJERE! Primetio je TALENAT kada je imala 5, a kasnije joj uputio OVE REČI!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

SADA JAVNO REKAO

KNEZ OTKRIO KOJI SAVET JE DAO ĆERKI NA POČETKU NJENE KARIJERE! Primetio je TALENAT kada je imala 5, a kasnije joj uputio OVE REČI!

Stars -

Crnogorski pop pevač i kantautor, Nenad Knežević Knez ima ćerku Kseniju koja je krenula njegovim stopama i gradi uspešnu muzičku karijeru, što njega čini veoma ponosnim, a sada je otkrio kada je on primetio talenat kod nje.

Nenad Knežević Knez, Ksenija Knežević
foto: Marina Lopičić, Printscreen

– Od malih nogu, ona je već sa nekih pet, šest godina pokazivala neverovatan sluh. I znam da su tada, ali i kasnije dolazile mnoge moje kolege i onda je ona uvek tako pevušila. Još tada je pevala vrlo zahtevne pesme i svi su se pitali koliko ima godina, jer nisu mogli da veruju da tako mala, ima tako istančan sluh – rekao je Knez i dodao, koji joj je savet dao na samom početku karijere:

– Jednostavno da prati neki svoj osećaj, da bude svoja, da ne izigrava nikog drugog, nego da bude to što jeste. Pa, ko je prihvati, prihvati je, ko je voli, voli je, ali da jednostavno bude svoja.

Kurir.rs/deToxic/M.M.

BONUS VIDEO:

00:51

MAJKA I BRAT SU MI SE PRIVIĐALI, NISAM SMELA DA SPAVAM U PORODIČNOJ KUĆI! Lepa Lukić otkrila strahove, evo kako ih se oslobodila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track