KOCKAREVA ORGANIZOVALA AUKCIJU: Kija prodaje garderobu u humanitarne svrhe! (FOTO)
Foto: Printscreen

HUMANA

KOCKAREVA ORGANIZOVALA AUKCIJU: Kija prodaje garderobu u humanitarne svrhe! (FOTO)

Stars -

Kija Kockar jedna je od javnih ličnosti koja često učestvuje u humanitarnim akcijama i apeluje na druge ljude da pomognu bolesnima. Zbog toga je odlučila da organizuje aukciju i da proda nešto od svoje garderobe i obuće onima koji pošalju najviše SMS poruka za devojku koja boluje od cerebralne paralize.

Kija Kockar, Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen/Instagram

Na tu ideju Kija je došla kada joj je jedan dečko putem Instagrama poslao poruku i pitao gde je kupila majicu sa slike koju je objavila jer se njegovoj devojci dopada. Kako je više nije bilo u prodaju, pevačica je odlučila da mu pokloni ovaj komad garderobe, pod uslovom da za obolelu Natašu Terzin pošalje deset SMS poruka.

Kija Kockar
foto: Instagram Printscreen

- Dobila sam danas neobičan zahtev od jednog dečka koji želi da obraduje svoju devojku ovom majicom jer joj se jako sviđa, a više je nema u prodaji. Rekla sam da pošalje 10 poruka 25 na 3030 za Natašu Terzin, poslao je 15. Bravo momak. Majica spakovana - napisala je Kija.

Kija Kockar
foto: Instagram Printscreen

Ona je potom stavila na licitaciju svoju haljinu, a početna cena bila je 12.000 dinara i ponuda je trajala 24 sata. Nakon toga, Kija je objavila na Instagramu da će uskoro da sredi ormar i da će još neke stvari ponuditi kako bi pomogla svojoj sugrađanki.

- Još malo pa će biti prolećno spremanje odeće koju ne nosim i sigurna sam da ima par komada što će se nekom svideti i uz određeni broj humanitarnih poruka za Natašu Terzin ide vama. Posebno će se svideti onima koji nose broj obuće 37 - napisala je Kija.

Kija Kockar
foto: Instagram Printscreen

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Pritnscreen

Bonus video:

00:15

KIJA KOCKAR SE POČASTILA PRED ROĐENDAN: Pevačica kupila LUKSUZNU mašinu, uživa u VOŽNJI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja