ZORANNAH TOTALNO STANJILA STRUK U FOTOŠOPU: Isplivale blogerkine NEOBRAĐENE fotke, kažu da izgleda 100 puta BOLJE! (FOTO)
Foto: Adria Media TV

PROVALJENA

ZORANNAH TOTALNO STANJILA STRUK U FOTOŠOPU: Isplivale blogerkine NEOBRAĐENE fotke, kažu da izgleda 100 puta BOLJE! (FOTO)

Stars -

Korisnici Tvitera raskrinkali su Zoranu Jovanović poznatiju kao Zorannah i pronašli dokaze da osim što fotošopira lice, drastično sužava i svoj struk u ovom programu.

Jedan tviteraš pronašao je njene fotografije iz perioda kada još uvek nije bilo popularno koristiti aplikacije za obradu slika.

Zorana Jovanović, Zorannah, Zorana Jovanović Zorannah
foto: Damir Dervišagić

Nije tajna da javne ličnosti često menjaju svoj fizički izgled, kako pomoću estetskih intervencija, tako i pomoću Fotošopa i drugih aplikacija uz pomoć kojih ne liče na sebe. Jedna od kraljica sređivanja slika jeste Zorannah koja u svakoj situaciji izgleda perfektno - počev od šminke, do vitke linije i bujnih oblina. Ipak, tviteraši su sada raskrinkali blogerku i potrudili se da pronađu njene "rane radove" kada još uvek nije bilo popularno koristiti Fotošop.

Zorannah
foto: Printscreen Instagram

U pitanju su slike sa letovanja pre pet i više godina, a iako je na njima vitka, nije premršava kao danas, nazire joj se celulit, ali u prvom planu je bio struk koga gotovo da nema.

- Evolucija Zokinog struka - napisao je tviteraš ispod objave.

Drugi korisnici ove društvene mreže bili su oduševljeni starim fotkama blogerke, pa su komentarisali da je ranije bila lepa, ali da joj je telo uvek izgledalo kao da nikada nije potrčala u životu. Složili su se i da je naučila da koristi Fotošop do perfekcije, kao i da sada grozno izgleda sa estetskim intervencijama sa kojima je preterala.

Zorannah
foto: Instagram

- Koliko je zgodnija na toj prvoj slici nego sada sa predimenzioniranim grudima i fotošop stanjivanjem struka i kao plavuša izgleda mnogo sređenije i ni malo aljkavo kao sada.

Kurir.rs/ J. S./ foto: Instagram

00:06

ZORANNAH SE SKINULA U KUPAĆI, ZAPALILA MAJAMI! Blogerka se snimala na plaži, sve oči uprte u njeno TELO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track