PREŠAO SA PLAVUŠE NA CRNKU! OVO JE NOVA DEVOJKA ANĐELKINOG BIVŠEG MUŽA: Dario Prpić uživa sa Anom Pavlović! (FOTO)
Foto: RTS, Instagram

Zaljubljen

PREŠAO SA PLAVUŠE NA CRNKU! OVO JE NOVA DEVOJKA ANĐELKINOG BIVŠEG MUŽA: Dario Prpić uživa sa Anom Pavlović! (FOTO)

Stars -

Dario Prpić, bivši muž Anđelke Prpić, ima novu devojku, s kojom je sedam meseci u vezi, ekskluzivno saznaje Kurir.

U pitanju je atraktivna crnka Ana Pavlović, koja nije poznata široj javnosti. Njih dvoje su se upoznali nakon što se ugostitelj razveo od glumice i to preko zajedničkih prijatelja. Dario je na Instagramu objavio fotografiju s novom izabranicom, pa se lajkovi i komentari pratilaca samo nižu. Njih dvoje ne kriju svoju vezu, već se zajedno pojavljuju u gradu, a najčešće se mogu videti u njegovom restoranu u centru grada. Prema rečima našeg sagovornika, Dario i Ana se odlično slažu i ne razdvajaju se i veoma su zaljubljeni. Postoje informacije i da su započeli zajednički život.

Dario Prpić sa novom devojkom
Dario Prpić sa novom devojkomfoto: Instagram

Prpići su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima. U prilog tome govori i činjenica da Dario nije sa Instagrama izbrisao fotografije s bivšom suprugom. Njegovoj novoj devojci to ne smeta jer je puna razumevanja. I Anđelka je srećna i zaljubljena žena. Podsetimo, glumica, koja se razvela prošle godine od supruga posle devet godina braka, uplovila je u vezu s bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, o čemu je Kurir pisao u decembru prošle godine. Njih dvoje se poznaju dugo, ona je s bivšim suprugom bila među gostima na Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu, što je tada fotograf Kurira i zabeležio, ali su se emocije javile tek posle njenog razvoda.

Anđelka Prpić, Dario Prpić
foto: Damir Dervišagić, Petar Đorđević

I Dario i Anđelka imaju nove partnere, s kojima su srećni i ispunjeni. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Dariom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Odgovor na informaciju

Dario Prpić: Anđelka i ja smo se razveli sporazumno

Povodom teksta u Kuriru, objavljenog 23. aprila 2021. na stranama 16-17 pod naslovom "Pravi razlog razvoda - Anđelki pukao brak zbog seksa na veš-mašini s Draganom Mićalovićem", oglasio se Dario Prpić, bivši suprug glumce Anđelke Prpić: - Oštro demantujem neistinite informacije iznete u Kuriru da je brak između Anđelke Prpić i mene prestao usled eksplicitnih scena snimljenih za potrebe serije "Žene sa Dedinja". Neistina je da smatram da ove scene prevazilaze glumačke okvire, da smo zbog toga preživljavali pakao, kao i da su ove scene poremetile naš odnos. Netačno je da smo se svađali zbog uloga moje bivše supruge u serijama u kojima je bila angažovana. Netačno je da sam bio ljubomoran na Andriju Miloševića. Netačno je da mi je teško pala uloga moje bivše supruge u serije "Andrija i Anđelka", kao i da sam to doživljavao kao "nož u leđa". Istina je da sam tokom trajanja bračne zajednice svojoj supruzi pružao bezrezervnu podršku u svim njenim profesionalnim angažmanima. Oštro demantujem informaciju da sam imao aferu sa Avom Karabatić i da je to još jedan od razloga razvoda moga braka. Anđelka Prpić i ja smo naš dugogodišnji brak okončali sporazumno uz veliko poštovanje koje uzajamno gajimo jedan prema drugom, kao i podršku koju jedno drugom nesebično pružamo svih ovih godina. Objavljenim neistinitim informacijama grubo je povređeno moje pravo na privatnost, kao i pravo na čast i ugled zajamčeno propisima Republike Srbije.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

BONUS VIDEO:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track