ZVEZDA GRANDA SE RASPLAKALA NASRED SCENE! Dobila malo glasova, pa pobesnela na žiri: Dolazila sam ovde i TRUDNA, nisam zaslužila!
Foto: Pritnscreen

nije mogla da sakrije suze

ZVEZDA GRANDA SE RASPLAKALA NASRED SCENE! Dobila malo glasova, pa pobesnela na žiri: Dolazila sam ovde i TRUDNA, nisam zaslužila!

Stars -

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" iz emisije u emisiju je sve napetije, pa se neretko desi da takmičari zaplaču na sceni.

Tako je bilo i ovog puta kada se učesnica Dušica rasplakala nakon izvođenja pesme "Prorok" i "Sve je isto samo njega nema", dok je Nermina, iz Milijevog tima, odabrala numere "Deo prošlosti" i "Lijepe žene".

Njih dve očigledno nisu ispunile kriterijume žirija i obe su dobile po 2 glasa žirija što je zbunilo Sašu Popovića koji je smatrao da su zaslužile više glasova.

- Bilo je lepo gledati vas ali pevanje nisam čula - rekla je Snežana Đurišić, a Dušica nije mogla da zaustavi suze.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen

- Zato što sam se ove sezone jako trudila, došla sam u osmom mesecu trudnoće, dojila sam i smatram da nisam zaslužila samo dva glasa- kroz suze je rekla takmičarka.

Na kraju Popović je zaključio da su nisu zaslužile tako malo glasova, posebno kada se uporedi sa prethodnim parovima.

Zvezde Granda
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track