PROSLAVILA SE NA FARMI, BILA JE KUMA POZNATOM RIJALITI PARU: Prekinula je kontakt sa njima, povukla se, a evo kako DANAS IZGLEDA!
Foto: Printscreen

NE BAVI SE PEVANJEM VIŠE

PROSLAVILA SE NA FARMI, BILA JE KUMA POZNATOM RIJALITI PARU: Prekinula je kontakt sa njima, povukla se, a evo kako DANAS IZGLEDA!

Stars -

Pevačica Daria Stanojević privukla je pažnju medija kada je učestvovala u rijalitiju "Farma 4" 2013. godine.

Ona se u rijalitiju zbližila sa kolegom Danijelom Alibabićem i njegovom tadašnjom devojkom Jovanom Nikolić kojima je bila i kuma na venčanju.

Kada se njihov brak neslavno završio posle samo tri meseca, Daria je prekinula kontakt sa njima i posvetila se sebi.

Podsetimo, Danijel Alibabić i Jovana Nikolić venčali su se krajem septembra 2013. u Crnoj Gori, a svadbi je prisustvovalo 400 zvanica, a Jovanina kuma na venčanju bila je Daria Stanojević. Vest o njihovom razvodu odjeknula je u medijima jer je Nišlijka objavila da ju je crnogorski pevač fizički maltretirao, kao i da je gej. Na ove Jovanine tvrdnje Danijel je reagovao tako što ju je tužio sudu u Podgorici.

Stanojevićeva je i muzičku karijeru ostavila po strani i posvetila se porodičnom životu.

Naime, ona se u septembru 2016. godine udala, a onda su dobili sina Branka. Dve godine kasnije dobili su još jednog sina, Uroša.

Daria je veoma aktivna na Instagramu gde redovno postavlja fotografije sa svojom porodicom, a mnogi komentarišu i to da se za sve ovo vreme nije mnogo promenila.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track