ACA IZ AMADEUS BENDA SE PRESELIO NA SELO I NE IZLAZI SA NJIVE: Zasadio je RETKU sortu KROMPIRA, čak 300 puta hranjiviji od običnog
Foto: Pritnscreen/Instagram

Nedostaje mu beograd

ACA IZ AMADEUS BENDA SE PRESELIO NA SELO I NE IZLAZI SA NJIVE: Zasadio je RETKU sortu KROMPIRA, čak 300 puta hranjiviji od običnog

Stars -

Muzičar Aca iz Amadeus benda već godinu dana uživa sa porodicom u jednoj kući u Golupcu.

- Ovako izgleda bitka za zdravu hranu i zdrav život... stare sorte plavog krompira i crnog luka, sadimo tik pored Dunava - napisao je u opisu fotografije koju je objavio.

Izbor na ovo mesto pao je jer muzičar smatra da je to najlepši kraj naše zemlje, sa najčistijim vazduhom i mada uživa u prirodi pokraj Dunava, bez Beograda ne može da živi.

- Tu smo već dvadeset godina otkako smo došli iz Leskovca i to je sada naš grad. Mislim da se ne lažemo, u Beogradu je sve - rekao je on.

Aca je u Golpcu počeo da se bavi i poljoprivredom te zasadio retku vrstu plavog krompira.

- Taj krompir je čak 300 puta hranjiviji od običnog, pa vi vidite. Time se sada bavim. Mislim tu su mi i intrumenti, vežbamo, dolaze momci - ispričao je Aca za Grand online.

Ipak, ističe da nijedan drugi posao ni hobi, koliko god uživao u njemu, ne može da zameni muziku.

- Mogli smo da se bavimo nekom trgovinom, da otvorimo trafiku ali mene to ne zanima. Mi živimo za muziku, mi smo umetnici - objasnio je muzičar.

aca amadeus
foto: Pritnscreen/instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:17

IMAO SAM SREĆE DA NA VREME DOĐEM KOD LEKARA! Rambo Amadeus o koroni, otkrio u kakvom je sada STANJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track