MATORA I SANDRA SE SOČNO POLJUBILE, ALI NISU JEDINE! Malo ko zna da su se DVE PEVAČICE pre njih javno ljubile i ZAPALILE INSTAGRAM
Foto: Printscreen/Zadruga, Printscreen/Instagram

VRELO

MATORA I SANDRA SE SOČNO POLJUBILE, ALI NISU JEDINE! Malo ko zna da su se DVE PEVAČICE pre njih javno ljubile i ZAPALILE INSTAGRAM

Stars -

Jovana Tomić Matora i Sandra Rešić su se na "Zadrugoviziji" na sceni poljubile u usta, a malo ko se seća da su pevačice Milica Pavlović i Katarina Živković prve to uradile i to javno na društvenoj mreži Instagram 2017. godine.

Naime, Milica i Katarina su tada objavile provokativni snimak koji je za samo nekoliko minuta zaopalio Internet.

Njih dve su danas zajedno nastupale na jednom humanitarnom događaju pa su se pre nastupa raspevavale i sve to snimile za Instagram. Na kraju pesme, Milica i Kaća su se sočno poljubile.

Podestimo, Jovana Tomić Matora i Sandra Rešić su se publici na Zadrugoviziji predstavile pesmom "Samo s*ks", a onda je na kraju nastupa pao i sočan poljubac između njih dve.

Poznato je da Matora uvek iznenadi svojim kostimom ili koreografijom, pa je to bio slučaj i ove večeri. Njhi dve su imale vreli nastup, koji je oduševio sve prisutne, a Sandra je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najboljih pevačica u "Zadruzi".

Jovana Tomić Matora, Sandra Rešić
foto: Printscreen YouTube/ Zadruga

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:15

DA LI ZNATE DA U SRBIJI MOŽETE DONIRATI REPRODUKTIVNI MATERIJAL? Banka ćelija je otvorena pre 2 godine, ovo su uslovi za donaciju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja