BIVŠA ŽENA MU NE IZLAZI IZ GLAVE! Žika Jakšić napravio lapsus, a onda se PRAVDAO: Kad me Dajana pozove, ne znam gde se NALAZIM!
Foto: Damir Dervišagić

HIT

BIVŠA ŽENA MU NE IZLAZI IZ GLAVE! Žika Jakšić napravio lapsus, a onda se PRAVDAO: Kad me Dajana pozove, ne znam gde se NALAZIM!

Stars -

Voditelj Žika Jakšić i bivši muž voditeljke Dajane Paunović je u emisiji koju vodi napravio lapsus koji ga je koštao javnog zadirkivanja.

Naime, tokom predstavljanja pevačice Ane Vuletić, Žika je Draganu oslovio drugim imenom, imenom svoje bivše supruge Dajane.

Žika Jakšić
foto: Dragana Udovičić

- Između Žike, tj mene i Dajane nalazi se...- nije stigao ni da završi rečenicu kada su svi krenuli sa šalama kako mu bivša žena Dajana Paunović ne izlazi iz glave.

- Ovo nećemo iseći u montaži, ovo mora da ide- rekla je Dragana, sa čim se i Mare složio.

Žika je nakon toga objasnio da je lapsus zaista bio nenameran jer mu je neposredno pred izlazak na scenu stigla poruka bivše supruge.

- Znate da smo Dajana i ja u super odnosima, i da se čujemo, i malopre mi je stigla poruka od nje. A mene kad zovne bivša žena ja ne znam gde se nalazim, da neko ne shvati pogrešno. Tako da je to prosto izletelo iz mene- pravdao se Jakšić.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:27

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KAKO ODRŽAVA LINIJU: Pevačica skinula 15kg, a evo kako izgleda dok VEŽBA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track