DEA ĐURĐEVIĆ OBJAVILA SLIKU SA 20 GODINA STARIJIM VERENIKOM! Uživa u ljubavi sa Mijatovićem, a sada je uputila JAKU PORUKU! (FOTO)
Foto: Printscreen

LJUBAV CVETA

DEA ĐURĐEVIĆ OBJAVILA SLIKU SA 20 GODINA STARIJIM VERENIKOM! Uživa u ljubavi sa Mijatovićem, a sada je uputila JAKU PORUKU! (FOTO)

Stars -

Voditeljka jutarnjeg programa Dea Đurđević i novinar Mladen Mijatović četiri godine uživa u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova.

Njih je spojio posao, a dugo su krili vezu, ali se nisu bunili kada je javnost počela da bruji o njihovom ljubavnom životu. Dea je od Mladena mlađa 20 godina, ali kako je u nekoliko navrata istakla, razlika u godinama joj ne predstavlja problem.

Dea Đurđević
foto: Printscreem

Dea je aktivna na društvenim mrežama, a jednom objavom privukla je veliku pažnju. Naime, ona je objavila zajedničku fotografiju sa Mladenom, a opis je svima zapao za oko:

- Bez obzira na to koliko je jaka žena ona čeka muškarca jačeg od sebe. Ne zato da bi ograničio njenu slobodu, već da bi joj dao pravo da bude slaba - napisala je Dea ispod fotgrafije sa svojim izabranikom, a onda su usledeli brojni komentari:

- "Prelepi ste", "Budite uvek srećni", "Preslatki ste", "Mladen i Dea divan par" - samo su neki od komentara.

Inače, Dea je ljubavnu vezu sa Mijatovićem započela dok je bila u vezi sa tadašnjim verenikom, ali je ubrzo raskinula veridbu i posvetila se Mladenu.

Zadruga 3, Rijaliti, Dea Đurđević, Mladen Mijatović
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:10

DEA ĐURĐEVIĆ PROŠLA PAKAO! NIJE MOGLA DA POMERI RUKU: Sad sve oduševila NAPRETKOM, a prstima je uradila ovo! (VIDEO)

Dea Đurđević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track