00:18

BRANKA SOVRLIĆ U PULSU SRBIJE: Karijeru nikad nisam gradila na skandalima, nisam takva osoba!

uživo na kurir televiziji

BRANKA SOVRLIĆ U PULSU SRBIJE: Karijeru nikad nisam gradila na skandalima, nisam takva osoba!

Stars -

I dok se neki pevači, poput Jadranke Barjaktarović, nedolično ponašaju i svojim postupcima ne daju lep primer publici i fanovima, na sreću ima pevača koji svojom karijerom i ponašanjem mogu da budu uzor i primer mnogim mlađim kolegama.

Jedna od njih je i naša današnja gošća Pulsa Srbije Branka Sovrlić.,

Branka Sovrlić
foto: Kurir televizija

- Karijeru nisam gradila na skandalima, nisam takva osoba. Svako ima neki svoj put, ja sam želela uvek da pesmom skrećem pažnju na sebe. U samom startu sam imala progresivnije pesme. Kada sam krenula sa pevanjem, krenula sam sa modernijom muzikom. - rekla je pevačica.

Branka Sovrlić
foto: Kurir televizija

Branka Sovrlić ima fanove svih generacija.

- Slikam se sa svima i čude se kako ja imam strpljenja. Ja sam zaista ostala mirna i staložena, još uvek se mogu pohvaliti da mi ne trebaju tablete za smirenje. To nikada nisam pila. Oduvek sam imala za svakog razumevanja. Obično me pohvale i kažu mi da uživo lepše izgledam i srećna sam zbog toga - kaže narodna pevačica.

Branka Sovrlić
foto: Kurir televizija

Kažu da prijateljstva na estradi ne postoje.

- Kada dođem u Beograd najviše se družim sa Martom Savić, koja sad najviše vremena provodi u Dominikani. Imam puno prijatelja na estradi, sa svima sam dobra i ni sa kim se nisam svađala. Kada je bilo najteže stanje sa epidemijom, međusobno smo se zasmejavale i to nas je održalo. Kada govorimo o narodnoj muzici, jako je teško doći danas do neke nove pesme - ispričala je Branka.

Branka Sovrlić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:25

DUNJA JE PRE 10 GODINA BILA PIJANA, NESIGURNA I SVI SU JE SVLAČILI: Bivša pevačica otkrila da li se vraća na muzičku scenu! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track