FANOVI RIJALITIJA NE OPRAŠTAJU ANABELI RUŽNU PROŠLOST! POSTALA JUTJUBERKA, A HEJTERI NAPALI: Klela je i pljuvala nerođeno unuče!
Foto: ATA Images

SUROVI KOMENTARI

FANOVI RIJALITIJA NE OPRAŠTAJU ANABELI RUŽNU PROŠLOST! POSTALA JUTJUBERKA, A HEJTERI NAPALI: Klela je i pljuvala nerođeno unuče!

Stars -

Anabela Atijas krenula je stopama svoje ćerke Lune Đogani i budućeg zeta Marka Miljkovića, pa je otvorila Jutjub kanal posvećen negovanju žena.

Pevačica je rešila da postane influenserka, ali očigledno da joj gledaoci rijalitija nisu oprostili uvrede i psovke upućene Marku Miljkoviću, sa kojim je sada u korektnim odnosima.

Anabela Atijas
foto: Youtube/Anabelajemojeime

U komentarima se može videti da postoje brojne kritike na Anabelin račun.

""Zar nije ona prva ismevala Miljkovića kad je otvorio svoj Jutjub kanal?", "Kad pomisliš da ne može niže, ova žena nas uveri u suprotno. Kopira ćerku i zeta, šta su kompleksi", "Drži sliči žena koju smo gledali kako cepa ćerkinu posteljinu uz pomoc prijatelja koji joj ćerku naziva monstrumom", samo su neki od uvredljivih komentara.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:07

ANABELA U 5. DECENIJI POKAZALA PRAVO LICE! Atijasova pokazala kako izgleda bez ŠMINKE i FILTERA, mnogi je ne bi PREPOZNALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track