NIJE MOGAO BEZ ĆEVAPA, HAMBURGERA I MLEKA! Zvezda Granda imala 120KG, od sala ga bolela leđa, izbacio OVE NAMIRNICE i smršao 17KG
Foto: Profimedia, Printscreen/Zvezde Granda

dijeta i zdravlje

NIJE MOGAO BEZ ĆEVAPA, HAMBURGERA I MLEKA! Zvezda Granda imala 120KG, od sala ga bolela leđa, izbacio OVE NAMIRNICE i smršao 17KG

Stars -

Takmičar "Zvezda Granda" Isak Šabanović uspeo je da smrša 17 kilograma! Mladi pevač dugo je kuburios kilažom, a kada je video da to počinje da mu se odražava i na zdravlje, rešio je da probuši kašiku.

- Odlučio sam da se posvetim zdravom načinu života onog trenutka kada sam shvatio da "nosim" još jednog čoveka u sebi. Na sceni sam veoma aktivan, pa su mi baš smetali ti suvišni kilogrami. Dosta sam se umarao i samo sam jednog dana rekao sebi: "E, sad je dosta" - iskren je Isak.

Pevač dodaje da je zbog gojaznosti trpeo jake bolove u leđima i u kukovima.

- Sve me je bolelo. I leđa i kukovi. Shvatio sam da je krajnje vreme da pažnju posvetim ishrani, jer sam sa nezdravim načinom života sebi mogao da napravim trajne zdravstvene smetnje. Odlučio sam da počnem sa dijetom i tako sam izgubio skoro 20 kilograma.

Režim ishrane mu je teško pao, pošto je veliki gurman, pa je u početku imao krize.

- Bilo mi je teško, ali sam dao sve od sebe da izdržim zato što sam znao šta mi je krajnji cilj. Veliki sam gurman i volim da jedem, što se i videlo na meni. Najviše su mi nedostajali hamburgeri, ćevapi i mleko. Ipak sam bio navikao na brzu hranu", na njoj sam nekada i živeo, dok slatkiše nikad nisam nešto posebno voleo - priča pevač.

Nutricionista mu je preporučio i fizičku aktivnost, ali mu je mrsko da krene u teretanu.

- Ne volim ni tegove ni vežbanje, ali polako se spremam i to da uvedem u svoj način života. Za sada liniju održavam pravilnom ishranom. Potpuno sam izbacio ugljene hidrate i mlečne proizvode. Jedem puno salate, meso i ribu -iskren je Šabanović.

Isak Šabanović
foto: Sutterstock, Printskrin/Instagram

Ovako se hrani Isak Šabanović

Doručak: Ovsene pahuljice sa čija semenom i voćem.

Ručak: Piletina ili junetina sa povrćem.

Večera: Bilo koja vrsta ribe i zelena salata.

Trik savet: Svi treba da izbacimo šećer, brašno i mleko jer ćemo biti zdraviji i srećniji.

hrana, zdrava hrana, salata
foto: Profimedia

kurir.rs/hit

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track