DARKO LAZIĆ KUKA I PLAČE: Marina napustila PORODIČNU KUĆU i povela SINA, pevač je preklinje da se vrati?! Otkriveni novi detalji
Foto: Damir Derivšagić

očajan

DARKO LAZIĆ KUKA I PLAČE: Marina napustila PORODIČNU KUĆU i povela SINA, pevač je preklinje da se vrati?! Otkriveni novi detalji

Stars -

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić stavili su tačku na svoj ljubavni odnos.

Naime, oni su potvrdili da su se malo posvađali, a kako se navodi, Marina je navodno otišla kod svojih roditelja u Pećincima sa sinom Aleksejem, dok je Darko sve vreme moli da se pomire.

Darko Lazić
foto: Damir Derivšagić

- Njihov odnos je bio u zategnutim odnosima poslednjih nekoliko nedelja. Marina ne želi da se pomiri sa tim da je Darko ništa ne sluša. Dolazi kući kasno, stalno je u centru skandala i ne prija joj loša medijska slika o njihovoj porodici - priča dobro upućen izvor.

- Svi su primetili da sa njima nešto nije u redu kada su videli da se Darko pre nekoliko dana nije pojavio sa njom na rođendanu kod popularne pevačice. Tom prilikom se prijateljima požalio kako je ljubav pukla, kao i to da svakodnevno plače i kuka za sinom Aleksejem. Želi ponovo da vrati porodicu u normalu - zaključuje izvor.

Marina Gagić
foto: Printscreen

Podsetimo, spekulacije o rastanku potvrdilo je i to što Marina više ne prati Darka na društvenoj mreži Instagram, kao i to što je obrisala sve fotografije sa njim. Ovim povodom oglasila i sama Marina, ali i pevačeva majka Branka, dok je Darko potvrdio da se posvađao sa Gagićevom.

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:12

DARKO LAZIĆ SMRŠAO 70 KG, A SAD KRENUO I U TERETANU! Rešio da se zategne, ali jedva radi VEŽBE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track