BRESKVICI UNIŠTILI AUTO, ONA BESNA KAO RIS! Pevačica se odlučila na OVAJ POTEZ i poručila: Sledeći put ćete ODGOVARATI! (FOTO)
Foto: Printskrin Instagram

HAOS

BRESKVICI UNIŠTILI AUTO, ONA BESNA KAO RIS! Pevačica se odlučila na OVAJ POTEZ i poručila: Sledeći put ćete ODGOVARATI! (FOTO)

Stars -

O pevačici Anđeli Ignjatović Breskvici mediji bruje nakon raskida sa Vojažom. Sada je pokazala šta joj se desilo sa automobilom i poslala je brutalnu poruku.

Naime, pevačica se sada oglasila na svom Instagram profilu uz brutalnu poruku da joj je neko izlupao automobil i da se ovo ne dešava prvi put uz jasnu poruku da će staviti kamere.

- Meni zaista nije jasno šta sa ljudima nije u redu. Ovo je stoti put do sada da mi se dešava ovako nešto i zaista više neću da ćutim i trpim. Nije vam bilo dosta što ste mi udarali i grebali auto gde god ste ga videli sada ste odlučili i ovako nešto da uradite? I kod Chode sam videla video gde je pričao o tome kako mu je neko izgrebao kola...Šta nije u redu sa vama? Zašto mislite da imate pravo da radite ovakve stvari? Zaista treba da vas bude sramota. Udarali ste mi auto, skidali lajsne i svašta nešto i to uglavnom ispred mog stana. Meni je preko glave svega ovoga. I kamere će biti postavljenje pa ćete sledeći put kada odlučite da uradite ovako nešto morati da odgovarate. Prijatan dan vam želim - napisala je ona.

Breskvica
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:13

RASPOŠTOLJILA SE ZA SVE PARE! Prodala kuću Đokovićima za 2,9 MILIONA €, pa je sad lako leći na travu Kalemegdana i podići suknju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja