SOFIJA MILOŠEVIĆ PRVI PUT O VENČANJU: Detalji GLAMUROZNE svadbe s Lukom Jovićem, a evo da li će uzeti fudbalerovo prezime
Foto: Privatna Arhiva

iskreno

SOFIJA MILOŠEVIĆ PRVI PUT O VENČANJU: Detalji GLAMUROZNE svadbe s Lukom Jovićem, a evo da li će uzeti fudbalerovo prezime

Stars -

Sofija Milošević ne krije radost što je ćeSave ovaj Uskrs i Praznik rada provesti sa svojim naslednikom Aleksejem i partnerom Lukom Jovićem, sa kojim uskoro planira da stane na "ludi kamen".

- Ove godine ćemo najverovatnije za Uskrs biti u Srbiji, tako da ćemo ga provesti u krugu porodice i najbližih. Aleksej je još jako mali, ali iako ne razume dovoljno, mislim da i on oseća pozitivno praznično raspoloženje i da je svestan da se nešto dešava - rekla je manekenka, a onda se osvrnula na venčanje koje planiraju da organizuju nakon pandemije.

- Tako je, planiramo venčanje čim se situacija s pandemijom bude smirila jer je trenutno zaista suludo razmišljati o tome. O ovome nikada nisam pričala tako da je ovo ekskluziva, ali da, planiram da uzmem njegovo prezime - rekla je Sofija.

Iako je starija od Luke šest godina, kaže da im ta razlika ne smeta.

- Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo - istakla je manekenka.

Na pitanje koliko joj je važan Praznik rada i da li se seća šta je kupila od svog prvog velikog honorara, odgovorila je:

- Zarađujem sopstveni dinar od 14. godine, tako da mi je posao jako važan u životu. Majka me je od najranijeg detinjstva učila da moram da budem samostalna i da ne zavisim ni od koga i time se vodim celog života. Moj prvi honorar nije bio veliki i ne mogu da se setim šta sam tačno kupila, ali mislim da je to bio neki komad odeće koji sam dugo želela.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

00:11

CELU SOBU NAPUNIO CRVENIM RUŽAMA! Luka Jović iznenadio Sofiju za 31. ROĐENDAN, oborio je s nogu! KAKVA ROMANTIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track