JAJA SU SKUPOCENA! Džidža otkrila šta je spremila za Uskrs, neće slaviti sa Bosancem, a evo da li je sad u OZBILJNOJ VEZI!
Foto: Printscreen/Instagram

NASMEJALA SVE

JAJA SU SKUPOCENA! Džidža otkrila šta je spremila za Uskrs, neće slaviti sa Bosancem, a evo da li je sad u OZBILJNOJ VEZI!

Stars -

Aleksandra Stojković Džidža otkrila je kako je provela Veliki petak, i sa kim će proslaviti jedna od najvećih hrišćanskih praznika - Vaskrs.

Džidža je sama farbala svoja jaja, a ni za Vaskrs neće biti sa porodicom, jer je svako na svojoj strani trenutno, kako kaže pevačica. Na samom početku otkrila je sa kim će provesti ovaj, jedna od najvećih hrišćanskih praznika.

"Uskrs ću provesti u društvu svog brata i prijatelja, s obzirom da su otac i majka na putu i nije još sigurno da li će biti u nedelju tu", priča Džidža.

Aleksandra Stojković Džidža, Aleksandra Stojković, Džidža
foto: Damir Dervišagić

"Moram da kažem da svake godine za Uskrs, odnosno za Veliki Petak se oseća neki mir i tišina u mom domu, za razliku od Božića kada i jeste euforično stanje. Ovaj praznik odiše mirom i duhovnošću, a mislim da je tako generalno kod ljudi. Nedostajaće mi kao i svake godine moje dede i baba", dodaje pevačica.

"Jaja su isključivo skupocena. (smeh) Obična kokošija i morčija jaja, u lučevini spremana, jer mi je to najprirodnije i najzdravije", dodaje Aleksandra.

Budući da je svojevremeno šokirala javnost, ali i pridobila simpatije brojne publike, svojom izjavom da je u ozbiljnoj vezi koja traje tek 2 nedelje, pitali smo je da li se u njenom životu pojavila neka ozbiljna veza duža od 2 nedelje i da li bi stala na ludi kamen.

"Veza uvek ima... Sad, da l' je ozbiljna, vreme će pokazati", kaže Stojkovićeva.

Aleksandra Stojković Džidža
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:13

DŽIDŽA VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Pevačica napravila DRASTIČNU PROMENU u izgledu! Hrabar potez (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track