veselo u valjevu

TOMA PANIĆ I NJEGOV TAST UKRSTILI GLASOVE! Nadeždin otac zapevao sa zetom, veselili se kao da nikada nisu bili u SVAĐI! (VIDEO)

Stars -

Bivši zadrugar Toma Panić objavio je video snimak sa ocem Nadežde Biljić, Radojem. Njih dvoje su ukrstili glasove kao da nikada nisu bili u svađi i kao da Toma nije prevario Nadeždu u rijalitiju.

Naime, on je objavio snimak na svom Instagram profilu, a tom prilikom je napisao:

"Uhvatio tasta da peva. Rođen je talenat kao i ćerka, ali ljudi on takvu tremu ima. Nemojte reći da sam postavio ovo", napisao je Toma.

Toma Panić
foto: Printscreen

Nadežda Biljić ponovo je u naručju svog partnera Tome Panića. Iako su se dogovorili da ga sačeka u finalu "Zadruge 4" sa lovom u rukama, on je samo par dana nakon što je ona napustila imanje diskvalifikovan i sada mora da plati naknadu od 50.000 evra.

"Nemam pojma šta će se desiti, niti odakle ćemo platiti, niti se time opterećujem trenutno. Ne zanima me", kaže Nadežda Biljić za Alo i dodaje:

"Majku nije video, već su se samo čuli telefonom. Javio joj se kada je izašao iz rijalitija, malo su porazgovarali i to je to. Ona mu je rekla da "reši situaciju", ali od toga, barem što se mene tiče, nema ništa. Ja sa gospođom Jasminom nemam kontakt i tako će ostati."

Nadežda Biljić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:07

BOGDAN PRIREDIO CECI ROMANTIČNO IZNENAĐENJE! PORUČIO JOJ JAVNO: Miriše na največi HRIŠĆANSKI PRAZNIK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track