GDE JE DANAS JELENA PEŠIĆ? Njena porodična priča rijaliti učesnike dovela je do suza, a evo šta radi na NAJRADOSNIJI PRAZNIK!
Foto: Printscreen/Instagram

PORODIČNA ATMOSFERA

GDE JE DANAS JELENA PEŠIĆ? Njena porodična priča rijaliti učesnike dovela je do suza, a evo šta radi na NAJRADOSNIJI PRAZNIK!

Stars -

Bivša zadrugarka Jelena Pešić ispričala je kako se proslavlja Uskrs u njenom domu i koliko su joj teško pali praznici provedeni u Beloj kući daleko od porodice.

Šta za tebe predstavlja Uskrs?

- Uskrs me podseća da u životu treba praštati, jer se i Hristos žrtvovao da i naši gresi bili oprošteni. Svakako, Uskrs je i praznik radosti, ljubavi i prožimanje mene i svih članova moje porodice.

Da li postoji neka tradicija koju neguješ sa svojom porodicom uoči praznika?

- Volim tu euforiju pred praznik, farbanje jaja, ukrašavanje... Svako po nešto radi, majka i ja farbamo jaja, tata i brat Lazar završavaju sve oko roštilja, pečenja, pića. Peca naravno nadgleda sve i uvek je tu da pusti neku dobru pesmu, a ove godine je Rita u čudu "Šta se to dešava i šta se pravi" i gleda da li ona može nešto da pojede (smeh).

Jelena Pešić
foto: Printscreen/Instagram

Gde ćeš i sa kim proslaviti Uskrs?

- Uskrs ću ove godine provesti sa porodicom, imačemo i goste. Drugi dan Uskrsa ćemo mi posetiti familiju, a sve to bude ispraćeno pesmom, nazdravljanjem, zagrljajima, osmehom...

Da li postoji nešto posebno što se nalazi na vašoj trpezi za Uskršnje praznike?

- Običnu tu budu ujutru dve, tri pite, meze, projice i slično. Za ručak tradicionalno sarma, roštilj, pečenje, salate, domaća pogača, domaći kolači i možda tortica.

Jelena Pešić
foto: Sonja Spasić

Kako izgleda proslava Uskrsa u tvom domu?

- Jutro počinje tako što odemo na liturgiju, a onda dan nastavljamo sa prijateljima, familijom, gostima...

Ko farba jaja u domu Pešića za Uskrs?

- Jaja farbamo majka i ja i uvek se jako radujem farbanju i ukrašavanju jaja. Svake godine probam nešto novo za ukrašavanje i bude dosta šarenih jaja, ali obavezno ostavimo i ona jednobojna jaja, ali posebno su lepa farbana lukovinom.

Da li si razmišljala da ponovo uđeš u "Zadrugu"?

- Jesam razmišljala, ali nisam planirala. Nisam planirala ni "Zadrugu 3", pa mi se desila (smeh).

Prošle godine si sve velike praznike provela u Beloj kući, koliko ti je nedostajala porodica u tim trenucima?

- Uf, to mi je bilo najteže. Jako sam teško podnosila tu razdvojenost od porodice kad su bili praznici. Taj spokoj i mir u duši i srcu za vreme praznika možete osetiti samo u svom domu i sa svojom porodicom, a kada ste razdvojeni bude jako teško.

Jelena Pešić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Srbijadanas

Bonus video:

00:14

MINA VRBAŠKI HITNO MORALA DA NAPUSTI RIJALITI: Pre zadruge zadnjicu povećala FILERIMA, sad dobila upalu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track