IVANA ALEKSIĆ ĆE POSLE RAZVODA BITI BOGATIJA ZA 50.000 €? Ša je prevario, ponižavao pred kamerama, a sad će mu uzeti POLA HONORARA
Foto: ATA Images

ODLUČILA DA GA DOBIJE NA SUDU

IVANA ALEKSIĆ ĆE POSLE RAZVODA BITI BOGATIJA ZA 50.000 €? Ša je prevario, ponižavao pred kamerama, a sad će mu uzeti POLA HONORARA

Stars -

Ivana Aleksić, uskoro bivša supruga Nenada Aleksića Ša, rešila je da naplati preljubu i vređanje pred kamerama.

Od kako ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario s Tarom Simov, Ivana se nije oglašavala u medijima, ali njen lajv s Vladimirom Tomovićem, kako bi demantovala navode da je u vezi s njim, razbesneli su učesnika Zadruge toliko da je krenuo svakodnevno da je vređa u programu.

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, rešila sve da naplati - oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju.

Ivana Aleksić
foto: Damir Dervišagić

"Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice", rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

"U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati... Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 evra".

Vladimir Tomović, Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Kurir.rs/Hit

Bonus video:

00:47

NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track