BRENU U DUBAIJU TRETIRAJU KAO KRALJICU, IMA USLUGU 24 SATA! Pevačica ne žali PARE, uživa u luksuzu o kojem mnogi mogu da SANJAJU!
Foto: Nemanja Nikolić

ima se, može se

BRENU U DUBAIJU TRETIRAJU KAO KRALJICU, IMA USLUGU 24 SATA! Pevačica ne žali PARE, uživa u luksuzu o kojem mnogi mogu da SANJAJU!

Stars -

Lepa Brena posle Uskrsa spakovala je kofere i otišla sa suprugom Bobom, sinom Viktorom i njegovom devojkom Sandrom u luksuzno letovalište.

Naime, ona boravi u Rizortu u kojem je odsela podseća na dvorce, a uslugu ima 24 sata.

- Brena je posle Božića bila nekoliko dana u Dubaiju i dopalo joj se, zato je obećala vlasnicima hotela, gde su je dočekali kao da je šeik, da će se vratiti. Tako je posle Uskrsa odmah otišla s Bobom, Viktorom i njegovom devojkom Sandrom. Tamo su bili i Viktorovi drugovi. Brena ne žali novac, samo da dobije luksuz kakav joj dolikuje, a svi se utrkuju da joj naprave ugođaj za pamćenje. U hotelu je sve organizovano tako da ima masaže, spa program, ali i zasebnu teretanu ako odluči da vežba. Sem toga, u apartmanu uvek mora da bude njeno omiljeno piće i određeni slatkiši, ali i puno voća. Rum servis joj je uvek na raspolaganju, pa često zna da jede u apartmanu. Svi je tretiraju kao kraljicu, mnogi znaju da je poznata na Balkanu - kaže izvor sa lica mesta.

Lepa Brena
foto: Printskrin/Instagram

Kako je godinama radila, folk divi se osladio ovakav način života, pa se mnogi pitaju da li će Brena uskoro okačiti mikrofon o klin i otići u penziju da bi nastavila da uživa.

- Obožava da putuje i često menja države i kontintente. U Majamiju ima svoju vilu, ali voli da obiđe i druge egzotične destinacije. Voli more i voda je opušta. Posebno da krstari jahtama. U Crnoj Gori ima svoju jahtu, pa tako obilazi tamošnje primorske gradove, ali i u susednoj Hrvatskoj. Mnogi su je pitali da li će se konačno kao Saša Popović penzionisati, ali im Brena kroz smeh kaže da taj film skorije neće gledati. Ona je veliki radoholik. Ova putovanja joj zasad odgovoraju. Bila su joj potrebna. Godinama je dosta radila i retko je mogla da poveže po petnaestak dana da bude slobodna. Posebno leti, kada je imala veliki broj koncerata. Međutim, nikada ne bi mogla da sedi kod kuće ili samo putuje a da ništa ne radi. Voli da peva, da se druži sa publikom. Ima fanove širom sveta. Svuda je rado viđena, a neko je ko ima strpljenja da se posle nastupa fotografiše i po sat vremena sa svojim obožavaocima. Zato, kako kaže, dok je god bude grlo služilo, ona će pevati - dodaje izvor.

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:24

BRENA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Pevačica otputovala u Crnu goru, snimila VRHUNSKI pogled iz aviona, pa se NJEMU posebno obratila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja